Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 9-15 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 7 - May - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 9-15 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 9-15 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Mai 2015. Balanta 9-15 Mai 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 9-15 Mai 2015

Semn zodiacal aparținând Crucii Cardinale, Balanța va trece prin momente apăsătoare și solicitante, fiecare zi prezentând câte un aspect nou și un potențial de conflict impunând soluții diferite dar mai ales solicitând nativii la capitolul rezistență psihică și nervoasă.
Ziua de 9 mai poate trece oarecum banal, marcată poate de mici hărțuieli familiale. Între 10 și 12 mai dimineața pot fi afectate relațiile cu copiii, cu persoana iubită. Tranzitul în sine nu e negativ dar îi tulbură pe cei născuți în această zodie care se pierd cu firea și exagerează. Pentru unii, mai maturi și care știu să gestioneze acest tip de stres, tranzitul Lunii prin casa a V-a poate fi un suport astral necesar pentru a desfășura o activitate artistică (mai ales interpretativă) pentru a fi originali, inventivi, îndrăzneți. În planul creativității, acest tranzit împinge însă spre experimente sterile, spre formă fără fond, ceea ce, peste un timp, îi va dezamăgi chiar pe ei înșiși atunci când își vor evalua creația din această etapă. Aspectul privind această casă, ce patronează

simțurile și plăcerile senzuale, îi poate împinge pe unii spre inovații culinare sau curiozități gastronomice. Între 12 mai după-amiaza și 14 mai dimineața, Balanțele nu vor avea chef de muncă: se vor simți tot timpul obosiți, plictisiți, nemotivați, fără tragere de inimă. Între 14 și 16 mai dimineața – o mie de motive de enervare provocate – cu sau fără justificare – de soț/soție, asociat, colaborator, rival, etc. Nu acționați la mânie. Din 12 mai Marte va tranzita casa a IX-a a celor spirituale, superioare, morale, intelectuale, ceea ce va putea genera contradicții interioare sau chiar crize de conștiință.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI