Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 11-17 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 9 - April - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 11-17 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 11-17 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Aprilie 2015. Berbec 11-17 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 11-17 Aprilie 2015

Chestiunile băneşti (în sens restrâns, personal) sau cele financiare (în sens mai larg ori vizând sume mai mari) vor deveni o constantă a vieţii şi activităţii lor.
Uneori va precumpăni partea mentală (gânduri, planuri, calcule, proiecte) alteori va predomina partea activă, concretă (muncă, diligenţe, intervenţii) menite să rezolve o încurcătură financiară, să dea drumul unor fonduri necesare să-şi urmeze cursul firesc pentru a se desfăşura o activitate profitabilă. Comunicarea joacă un rol important pentru acest sector de viaţă: consultări, negocieri, schimb de informaţii. Din păcate sectorul banilor provenind din muncă proprie (salarizare) nu reprezintă un factor de progres; dimpotrivă, uneori, veştile de la locul de muncă pot să pună serios pe gânduri. Alt segment care va începe să fie bine aspectat este cel al învăţăturii, al examenelor, al şcolarităţii în general (a face o şcoală nu presupune neapărat să fie copil!), al drumurilor. Multe elemente norocoase din viaţa de fiecare zi se pot lega direct sau indirect de o călătorie scurtă, de întâlnirea cu o persoană utilă în momentul potrivit. Zilele de 11 şi 12 aprilie se pot însoţi cu o strângere de inimă cu privire la autoritatea sau capacitatea de exercitare a prerogativelor unei funcţii. Apoi, pe 13 şi 14 se pot produce o serie de surprize legate de prieteni, cunoştinţe şi aliaţi. 15 şi 16 aprilie reprezintă un răstimp indicat pentru reculegere şi meditaţie sau analiza evenimentelor recente. Pe 17 şi 18 aprilie viaţa de fiecare zi este percepută ca un cumul de probleme mai mari sau mai mici, de tracasări, de suprasolicitare şi deseori de enervare. Unora acest tip de viaţă fremătător, încărcat le place pentru că le dă sentimentul că „trăiesc din plin”. Bucuria lor.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 16.07.2018 Luna în Săgetător. Azi ar trebui să fie ziua mer¬sului pe jos sau cel mult cu bicicleta. Lăsaţi ma¬şina acasă şi veţi proteja astfel aerul oraşului. Sfat culinar: vinete umplute cu carne tocată.

16 iulie - Dimitrie Anghel, Mary Baker Eddy, Roald Amundsen, Barbara Stanwyck, Ginger Rogers, Bess Myerson, Michael Flatley, Barry Sanders, Corey Feldman, Roald Egelbrekt Gravind Amundsen, Dumitru Dan, Mickey Rourke.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI