Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 19-25 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - March - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 19-25 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 19-25 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Martie 2016. Berbec 19-25 Martie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 19-25 Martie 2016

Pentru Berbeci aventura din Pesti se termina. In dimineata zilei de 20 martie Soarele va intra in semnul lor zodiacal dupa ce va fi clopotit venirea primaverii astronomice. Apoi, pentru a fi cu adevarat niste vedete, ei va trebui sa se resemneze si sa indure ceea ce le mai este desemnat: intrarea planetei Mercur in zodia lor, ceea ce ii va face cam iuti la vorba, si (cam prea) rapizi in replici.
Dar, lucrurile nu se opresc aici, desi, zestrea astrala pe care o primesc chiar de la inceputul acestui rastimp, este una importanta, esentiala chiar pentru sanatatea si vigoarea organismului lor. Astfel, pe 23

martie, va avea loc Luna Plina care ii priveste direct.
Atunci, la ora 14, ora legala a Romaniei, se va produce o eclipsa de Luna, care ii va influenta, in general, pe toti cei nascuti in Berbec dar mai ales pe cei nascuti in primele 3-5 zile ale zodiei, generand un nou statut, incheierea unui proces si intrarea intr-o alta ipostaza de viata, care tine de specificul casei a VII-a si evidentiind carentele unor asocieri, viciile unor contracte sau limitele unor relatii care se pot strica aparent din senin sau care se pot deteriora pe fondul unor conflicte mai vechi.
Intre 19 si 20 martie, Berbecii vor trai momente de mare incarcatura afectiva dar asta nu inseamna ca vor deveni cooperanti; dimpotriva, ei pot fi incapatanati demonstrand tendinta clara de a prelua conducerea, de a-si impune punctul de vedere si mai ales interesul.
Intre 21 si 23 martie dimineata, acesti nativi pot intampina greutati in activitatea curenta de la locul de munca sau se pot zbate in crize de constiinta. Din 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si pana pe 25 martie seara, ei vor trece prin furtuna astrala a Lunii Noi. Unii vor scapa „ieftin”: doar cu o veste enervanta sau cu o discutie mai aprinsa. Altii, daca au procese, ar trebui sa fie pregatiti pentru ipoteze deloc convenabile lor.

Horoscop Lunar MARTIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI