Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 2-8 Iunie 2018

Postat de Urania Horoscop On 1 - June - 2018

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 2-8 Iunie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 2-8 Iunie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Iunie 2018. Berbec 2-8 Iunie 2018

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 2-8 Iunie 2018

Intre 2 şi 3 iunie noaptea.
nemulţumiri legate de felul în care îşi desfăşoară activitatea sau de piedicile apărute în calea unor proiecte. Există o nemulţumire generală, din categoria “din toate câte puţin”.
Berbecii identifică o serie de cauze, dar,în egală măsură,îşi dau seama că sunt sectoare de activitate care îi privesc direct şi pe care nu le pot controla. De aceea, ar trebui să se oprească din acest fel de măcinare interioară, ar trebui să se calmeze şi să aştepte, cu înţelepciune, o etapă favorabilă lor. între 3 iunie, după

ora 1:07, şi 5 iunie, la prânz, prietenii le fac surprize cu voia sau fără voia lor. Berbecii ar putea fi şocaţi de aceştia: de o informaţie, ca atare, de felul ieşit din comun al acelora de a privi evenimentele. Schimbul de idei va fi destul de energic, iar Berbecii pot primi sfaturi, avertismente sau somaţii care vizează relaţia lor, în care se spun pe şleau lucrurilor pe nume. De aceea, nu întotdeauna aceste întâlniri pot face plăcere; de la caz la caz, unele pot enerva, altele alarma sau indispune. între 5 iunie, după ora 13:54, şi începutul zilei de 8 iunie, oboseală interioară, moleşeală, incapacitate de a se mobiliza pentru activităţi practice: posibile clipe de melancolie. Pe 8 iunie, după ora 0:26, starea lor fizică şi psihică se schimbă radical: nativii îşi vor reveni la normal, vor fi activi, energici şi dispuşi să-şi asume lupte, confruntări ori să dea curs unor iniţiative. întreaga săptămână se conturează posibilitatea de a efectua plimbări, mici excursii, călătorii de scurtă durată. Momente bune pentru a primi informaţii, pentru a asimila ştiri ori pentru a asimila cunoştinţele necesare în cadrul pregătirii şcolare/profesionale. Clipe de disconfort domestic, ostilităţi şi încăpăţânări generate de mai multe planete în semnul lor zodiacal care îi provoacă.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI