Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Berbec 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

1 noiembrie: o zi dedicata meditatiei responsabile, gandurilor care au, deseori, ca punct de plecare in acest bilant interior, munca, banii, siguranta profesionala, plasamentul avantajos al capacitatii de munca.
Intre 22 si 23 noiembrie starea de spirit a Berbecilor se schimba, ei dovedindu-se siguri pe sine, ambitiosi, gata de lupta, gata de atac, gata sa ia decizii rapide si sa treaca imediat la actiune. Ei pot fi provocati,

presati, constransi de partenerii de afaceri sau de partenerii de viata ori de alte persoane cu care se afla in relatii de cooperare.
Un alt motiv pentru care nativii sunt atat de activi poate fi o componenta conflictuala, procesuala care ridica, brusc, o serie de chestiuni curente de viata si activitate, la rangul de „urgente”. In acest rastimp se pot naste sau amplifica o serie de conflicte mai vechi.
Aspect prost pentru relatiile cu justitia si procesele in derulare. Pe 24 si 25 noiembrie, la ordinea zilei sunt problemele banesti. Intre 26 si 27 noiembrie, comunicarea se afla la cote mari de interes si solicitare.
Berbecii trebuie sa se exprime in public fie in contextul unui examen, fie al unei audieri, fie sunt obligati sa se confrunte cu un numar mare de noi cunostinte fata de care nu se pot limita la un schimb politicos de salutari ci cu care trebuie sa faca un schimb de idei, de opinii si interese.
Contextul este presarat cu dificultati, cu stres, cu riscul permanent de a aluneca in dispute si tensiuni. Contribuie la asta, si faza de Luna Plina din 26 noiembrie, care se construieste pe semnul de Foc al Sagetatorului, realizand cu Soarele natal al fiecarui Berbec si Uranus in tranzit, trigoane care pot complica, prin intensitate si pericol iminent, o stare de fapt tinuta pana nu demult sub control.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI