Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 23-29 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 23-29 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 23-29 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Mai 2015. Berbec 23-29 Mai 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 23-29 Mai 2015

Pe 25 și 26 mai, Venus face o cuadratură cu Uranus în Berbec, dându-le nativilor care aparțin acestei zodii un disconfort provocat cel mai adesea din stricarea chefului de viață, prin nașterea unor discuții modeste ca fond dar enervante, în contradictoriu cu părinții sau membrii de familie mai în vârstă pe chestiuni domestice.
Cel mai semnificativ sector pare a fi cel dedicat relațiilor afective, poveștilor de amor și aventurilor pătimașe care, cel puțin între 23 și 25 mai, par a reprezenta cheia existenței unora, mai ales a celor tineri.
Femeile pot fi cam năzdrăvane sub impulsul acestei combinații astrale care le va impune să aibă tot felul de inițiative provocate de ambiție, orgoliu, vanitate. Contextul acelorași zile este avantajos pentru cei care participă la competiții sportive dându-le combativitate, energie și dorința de a învinge ceea ce îi va mobiliza

într-un chip exemplar. Șansă la tot felul de câștiguri provenind din speculații, pariuri, jocuri etc.
Între 25 mai după-masa și 27 mai, unii nativi au mult de muncă, au de rezolvat chestiuni birocratice, administrative, de rutină sau, mai neplăcut, au de refăcut o serie de lucrări de serviciu care, executate cu ceva timp în urmă de mântuială sau superficial, vădesc nereguli sau greșeli ce trebuie acum corectate. Pe 28 și 29 mai, chestiunile parteneriale trec prin clipe amestecate ca stare de spirit dar și ca impact asupra obiectului colaborării. E nevoie de echilibru, răbdare, spirit conciliator în dialoguri sau în decizii. Discrete disfuncții organice legate de metabolism, funcția vezicii biliare, alimentație, la mijlocul săptămânii. Drumurile pot fi numeroase dar și micile „evenimente” se pot înregistra mai des ca în alte dăți.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!
S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI