Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Berbec 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, framantari interioare si enervari provocate de lipsa banilor, de o cheltuiala recenta care nu a putut fi amanata si care i-a destabilizat. Unele proiecte, care vizeaza oameni si institutii ce i-ar putea ajuta, nu se vor desfasura conform intentiilor si intereselor lor.
Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), moment favorabil producerii unei transformari in plan personal ca efect al unei schimbari bruste de statut ori ca urmare a efectelor provocate de o deplasare in strainatate, cu scop stiintific, cultural, religios, umanitar care le poate deschide noi orizonturi sociale si profesionale. Se vor putea stabili contacte umane utile lor ce se vor consolida prin

intermediul unor colaborari si parteneriate consfintite prin acorduri si contracte semnate destul de repede, fata de momentul cand oferta va fi formulata.
Posibilitate de schimbare rapida a opiniilor, a convingerilor, a scarii de valori sau a criteriilor de apreciere a oamenilor si evenimentelor pe fondul unor experiente de viata esentiale care, pe unii, ii va maturiza iar altora le va deschide perspective noi si capacitati de intelegere superioare.
Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, etapa importanta in planul functiei, exercitarii meseriei sau prezentei publice care impune rigoare, atentie la detatii, autocontrol, masura si oralitate reticenta in fata subiectelor delicate.
Luna Noua ii va pune pe unii Berbeci in fata nevoii de a accepta o situatie asupra careia nu vor avea prea mult timp sa reflecteze. Nota generala a saptamanii viitoare va fi data de conflictele sau litigiile care ar putea atinge apogeul tensiunilor prin felul in care se vor desfasura ostilitatile: despartirile bruste, reactiile imprevizibile ale unor asociati sau initiativele nativilor nascute din dorinta de independenta, de libertate si de nesubordonare.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI