Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 25-1 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - June - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 25-1 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 25-1 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Iulie 2016. Berbec 25-1 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 25-1 Iulie 2016

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), nativii vor avea tendinta sa se relaxeze, sa doarma, sa mediteze sau sa evadeze din cotidian prin cultivarea unor activitati care sa-i izoleze sau sa-i rupa de forfota zilei si responsabilitatile obisnuite. Intre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), starea generala organica si psihica se va schimba, ea fiind determinata de implicarea Berbecilor in activitati solicitante. Va fi o perioada incarcata, marcata de numeroase de enervare. Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), nativii se vor confrunta cu preocuparile banesti care nu sunt o noutate, pentru ca, in cea mai mare

parte a lor, acestea au ca punct central de interes si de activitate rezolvarea disfunctiilor pe care tranzitele din casa a VIII-a le-au produs sau le mai produc inca. Unii vor constientiza gradul de risc al unor solutii la care au recurs cu ceva vreme in urma si a caror scadenta a sosit, spre neplacerea sau chiar ingrijorarea lor.
Altii vor fi preocupati de aspectul legal, juridic al problemei. Berbecii vor lua in calcul riscurile pe care aceste situatii incurcate le pot afecta bugetul sau patrimoniul familiei pentru a caror rezolvare iau in calcul eventuala vanzare a unui bun funciar, imobiliar sau din gospodarie. In dupa-amiaza zilei de 1 iulie si in zilele urmatoare, discutiilor vor fi intense, numeroase ca si deplasarile scurte, uneori intempestive, relatiile cu institutiile sau reprezentantii lor oficiali. Pentru unele persoane, din 1 iulie dupa-amiaza, este posibil sa se contureze o disensiune intre ei si unele persoane aflate dincolo de granitele tarii. Nota generala va fi data de disfunctiile generate de aspectele proaste care activeaza casa I a personalitatii, a IV-a a familiei si bunurilor sau a X-a, a carierei. Se va putea observa o anume inhibitie sau o neputinta in a actiona energic si eficient. Riscul este ca, exasperati de lentoarea cu care merg lucrurile sau enervati de lipsa lor de eficienta, sa forteze nota. Unul dintre responsabilii acestei stari de spirit (dar nu singurul!) va fi Mercur care, din 30 iunie, va intra in casa a IV-a, in Rac.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI