Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 27-02 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - December - 2014

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 27-02 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 27-02 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015. Berbec 27-02 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015

Sfârşitul anului, respectiv zilele de 28, 29, 30 decembrie îi solicită din plin pe acelaşi nativi care se simt sufocaţi de treburi şi solicitări. Parcă totul s-a precipitat în viaţa lor, parcă – zic ei! – niciodată nu au avut atât de multe treburi de făcut într-un răstimp atât de scurt şi parcă niciodată nu au fost tracasaţi de atât de multe motive neimportante în economia vieţii lor de fiecare zi.
Pentru unii, mai ales pentru femei sau pentru cei tineri, se ridică, acum, la sfârşitul anului, o serie de

probleme care privesc un drum în viaţă, o carieră sau abordarea, la un nivel superior, a meseriei pe care o exercită.
Cu toţii doresc să realizeze lucruri deosebite, cu toţi vor să depăşească o etapă care nu-i satisface iar faptul că nu pot realiza nici un pas pe acest drum al progresului de sine îi alarmează şi, deopotrivă, îi îngrijorează. Se întreabă, în sinea lor, dacă şi 2015 va fi la fel?
Cu siguranţă nu va fi la fel, doar că în prezent traversează un moment plin de piedici şi interdicţii, de întârzieri şi eforturi personale de a rezista. Nu sunt excluse stările psihice specifice acestui complex de relaţii astrale care îi transformă când în nişte persoane meditative, emotive, lacrimogene când, prin răsturnare de atitudine, în nişte persoane hiper-reactive, nervoase şi dificile pentru anturaj.
Pentru aproape toţi nativii, dorul de ducă e o stare permanentă, iar o excursie, o evadare, reprezintă o soluţie de moment. Atenţie, ziua de 2 ianuarie îi împinge spre gesturi extravagante.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI