Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 31-6 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - October - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 31-6 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 31-6 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 31-6 Noiembrie 2015. Berbec 31-6 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 31-6 Noiembrie 2015

Prima parte a zilei de 31 octombrie poate fi marcata de dorinta nativilor de a stabili cat mai multe contacte interumane, de a face scurte deplasari utile ori de a fi obligati sa se prezinte la examene, audieri, auditii, interviuri, discutii etc.
Se vor descurca binisor, mizand, cel mai adesea, pe prezenta lor de spirit sau pe spontaneitate. Dupa ora 12 a aceleiasi zile, o serie de chestiuni de familie reclama prezenta lor pentru a fi alaturi de rude (parinti) sau pentru a supraveghea si rezolva propriile lor probleme gospodaresti, locative, domestice, ipostaze de viata care vor continua pe 1 si 2 noiembrie. Pe 3 si 4 noiembrie, avantul existential al unora se poate remarca intr-un domeniu artistic, creativ sau intr-unul afectiv, sentimental. Dar, exista si ipostaza Berbecilor maturi care sunt preocupati sa-si schimbe viata, sa aduca in peisajul lor existential noi

dimensiuni cum ar fi experiente de viata sau profesionale, largirea orizontului de cunoastere prin calatorii, excursii, deplasari, stramutari ale domiciliului. Intre 5 si 6 noiembrie, Luna va da o greutate speciala chestiunilor de sanatate legate de stomac, hrana, alimentatie, medicatie, terapie. Segmentul muncii este solicitat intreaga saptamana de influxurile puternice dar diferite ca importanta si fel de a se manifesta. In unele cazuri, poate fi vorba de o activitate intensa, alteori de stres. In ansamblu, perioada are o semnificativa latura pozitiva, ea permitand Berbecilor, datorita acelui aspect favorabil ce reuneste vibratiile planetelor Jupiter, Marte si Venus, sa faca progrese, sa aiba realizari, sa se lupte pentru o cauza sau o miza personala, in al carei joc intra cariera si profesia. Mercur va tranzita casa banilor si beneficilor materiale provenind din relatiile cu alte persoane, dandu-le posibilitatea sa faca tot felul de „combinatii” si strategii. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 16.07.2018 Luna în Săgetător. Azi ar trebui să fie ziua mer¬sului pe jos sau cel mult cu bicicleta. Lăsaţi ma¬şina acasă şi veţi proteja astfel aerul oraşului. Sfat culinar: vinete umplute cu carne tocată.

16 iulie - Dimitrie Anghel, Mary Baker Eddy, Roald Amundsen, Barbara Stanwyck, Ginger Rogers, Bess Myerson, Michael Flatley, Barry Sanders, Corey Feldman, Roald Egelbrekt Gravind Amundsen, Dumitru Dan, Mickey Rourke.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI