Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 5-11 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 5-11 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 5-11 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 5-11 Decembrie 2015. Berbec 5-11 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 5-11 Decembrie 2015

Intre 5 si 7 decembrie (pana la ora 14.00), Berbecii se pot confrunta cu stari diferite ca intensitate si miza personala, dar cu toate, foarte solicitante, obositoare.
Potentialul de conflict e mare. Maleficii arte/Luna Neagra opereaza impreuna, in conjunctie, stricand o serie de relatii de afaceri sau colaborare. Evenimentele se declanseaza brusc, ii iau prin surprindere, asa incat nativii din Berbec nu apuca sa aiba un raspuns la aceste valuri de provocari care vin agresiv spre ei, cu atat mai putin nu au nici vreo strategie sau vreo intelegere corecta a realitatii. De aici, riscul de a gresi ori de

cate ori se vor lasa dusi de val. In perioada amintita, celor doi malefici li se adauga tranzitul Lunii prin Balanta. Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie, unii vor fi tentati sa declanseze o serie de manevre menite sa le permita un castig. Planul poate contine elemente mai mult sau mai putin incorecte sau macar interpretabile, asa incat putem vorbi mai mult despre o pofta de bai si de o asumare a unor riscuri. Pe 10 si 11 decembrie, o categorie de Berbeci este in forfota plecarilor, a schimbarilor de resedinta, a tentativelor de stramutare intr-o alta tara. Luna Noua din 11 decembrie le poate da fie o solutie inedita, fie ii poate pune in fata unei situatii gata croite in avantajul lor. Unii o vor numi oportunitate, altii noroc. Nota generala este de surpriza, de desfasurare precipitata. Din 10 decembrie, Mercur intra in casa lor a X-a, cea legata de cariera si progres social, si le da capacitatea de a analiza si cantari corect o situatie inainte de a trece la actiune. E un fel de “frana necesara” in tumultul acestor zile hartuitoare. Intreaga perioada ii poate pune pe alti Berbeci in fata unor provocari si tentative de rasturnare din putere sau din functie, care, la un moment dat, se pot produce prin contributia nativilor insisi, care pot comite erori peste erori, usurand, astfel, demersul detractorilor.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!



S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI