Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 7-13 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - March - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 7-13 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 7-13 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Martie 2015. Berbec 7-13 Martie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 7-13 Martie 2015

Perioadă intensă, solicitantă, resimțită, nu o dată, de către nativi ca fiind epuizantă. Se suprapun mai multe activități, mai multe direcții de viață.
Din fericire, cei născuți în Berbec au energie și determinare și pot face față acestui val astral care îi obligă să fie mereu activi, să răspundă prompt, să se mobilizeze opri de câte ori e nevoie. Pentru unele persoane, peste acest noian de evenimente care vin spre ei, se mai pot suprapune o serie de ipostaze publice, oficiale sau de reprezentare care nu pot fi onorate întotdeauna, la un nivel satisfăcător. O serie de activități

sunt făcute în grabă, Berbecii nemaiavând timpul necesar să fie atenți la stil și la detalii. De aici, o impresie generală de lucru nu tocmai bine făcut, de neglijență. Alteori, opozițiile sunt mai pronunțate. Ele vin dintr-un câmp de activități care stârnesc analize, observații sau evaluări. Pentru că aici intervin și o serie de rivalități este de bănuit că unii se vor afla în mijlocul unui mic (mare?!) război de imagine. Bune ar trebui să fie sentimentele sau profitabilă ar putea fi această perioadă pentru relațiile afective pătimașe. Starea de sănătate se poate resimți, din când în când, de pe urma unor melancolii, a unui dor, a nostalgiilor care revin obsesiv, deși, fundamental, Berbecii nu sunt niște sentimentali. Aceste trăiri interioare mai mult îi încurcă acum, când au nevoie de luciditate sau eficiență. Din această perspectivă, tranzitul lui Mercur prin Pești, din 13 martie încolo, nu face decât să complice situația.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI