Horoscop Urania 10-16 Noiembrie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Noiembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 10-16 Februarie 2018

Postat de Urania Horoscop On 9 - February - 2018

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 10-16 Februarie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 10-16 Februarie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Februarie 2018. Capricorn 10-16 Februarie 2018

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 10-16 Februarie 2018

Intre 10 şi 11 februarie dimineaţa, strategii născute din nevoia de a găsi o rezolvare onestă sau corectă din punct de vedere juridic unei probleme mai vechi, ce s-a născut în 2017, când Jupiter se afla în tranzit prin Săgetător, şi care, din varii motive, nu a putut fi rezolvată.
Tranzitul lui Marte prin Săgetător readuce în actualitate respectivul aspect de viată, sugerând mai multe ipoteze de lucru. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peştilor şi le va oferi Capricornilor posibilitatea să găsească tonul sau momentul potrivit pentru a aborda o chestiune delicată (în

principal cu fraţii şi vecinii). Se conturează un drum care să le facă plăcere sau care să le aducă un avantaj, un noroc, un câştig, un beneficiu. între 11 februarie, după ora 4:21, si 13 februarie după-amiaza, moment al strângerii de inimă. Nativii vor fi obligaţi să se abţină a da curs unei dorinţe din varii motive (nu au bani, nu au timp, au alte priorităţi, o anume conduită le impune amânarea sau renunţarea). Păreri de rău, tristeţe, resemnare. între 13 februarie, după ora 17:12, şi zorii zilei de 16 februarie, surprize – şi mai bune, şi mai rele – privitoare la regimul banilor. Evoluţie de tipul sus-jos în privinţa câştigurilor şi a cheltuielilor; stare de lucruri care se poate asocia în preajma zilei de 15 februarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Vărsător, cu o situaţie-limită sau cu nevoia ca nativul să ia o decizie neobişnuită, o măsură radicală pentru a reglementa o chestiune financiară. Surprize salariale care vor genera stări de spirit contradictorii ori stare de şoc, gen “a rămâne cu gura căscată”. Pe 16 februarie, după ora 4:42, idei bune, nuanţă în dialog, subtilitate, condiţie interioară care le va permite Capricornilor să fie, dacă este cazul, îngăduitori cu greşelile sau nevoile altora.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 10-16 Noiembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 08.11.2018 Luna în Balanţă. O zi bună pentru a reflecta, a face planuri, a lua decizii şi mai ales pentru a studia. O zi de petrecut în casă. Sfat culinar: supă de conopidă.

8 noiembrie - Ion Brad, Dumitru Micu, Margaret Mitchell, Esther Rolle, Patti Page, Morley Safer, Bonnie Raitt, Mary Hart, Parker Posey, Tara Reid, Jack Osbourne, John Byron, Courtney Thorne-Smith, Ethan Green Hawke.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI