Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Capricorn 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, se contureaza motive de nemultumire sau ingrijorare privind casa, familia in general, patrimoniul personal. Nu sunt excluse situatiile surpriza sau evolutia rapida a unor stari de lucruri exterioare lor, generate de oameni, institutii si evenimente oficiale, care se pot precipita, obligandu-i sa ia decizii „cu sufletul la gura”.
Daca Mercur, care va intra pe 12 noiembrie in casa a XII-a a cerului lor astral, nu le va influenta decat o stare de spirit mereu gata de atac, de riposta sau de actiune, Venus, care va intra in aceiasi zi, in Capricorn, va reprezenta o „mana de ajutor” in momentele – cheie sau in situatiile – limita.

Micul Benefic le va fi de folos, in lucrurile marunte, obositoare, plictisitoare, de rutina pe care vor fi obligati sa le rezolve. Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), atentie la riscurile, neplacerile sau conflictele care se pot naste in relatia cu un prieten sau un cunoscut, ori la actiunile dezagreabile ale aceluia (fapte, declaratii) in detrimentul nativului. 14 noiembrie – ziua neagra a relatiilor cu prietenii sau cei apropiati sufletesti.
Nu exagerati cu gelozia sau cu subiectivismul si egoismul cand va fi vorba de persoana iubita: Luna Neagra va actiona asupra dvs. ca un mic demon. Pe 15, 16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), idei si solutii necesare in rezolvarea unei chestiuni la locul de munca. Idee salvatoare intr-o disputa cu sefii sau colegii.
In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, se vor pune premize dure si dificile, care se vor intensifica pe masura ce Capricornii se vor apropia de a doua parte a lunii decembrie, pe cele patru sectoare principale ale existentei lor: propria persoana, casatoria, parteneriatul, familia, averea si functia sau imaginea publica.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI