Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 16-22 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - January - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 16-22 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 16-22 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2016. Capricorn 16-22 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2016

Pe 16 ianuarie se pot contura o serie de mici evenimente in plan familial care sa-i amarasca pe unii nativi sau care sa ridice o serie de probleme care tin de buna convietuire, de intelegere, de capacitatea de a coopera sau de a fi solidari si care se dovedesc a nu fi usor de gestionat. Mai pot apare vesti neplacute si surprize care ii pun pe ganduri pe nativi.
Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, importante vor fi, relatiile cu copiii. Dorinta celor nascuti in Capricorn, in postura de parinti, este sa gaseasca cele mai bune metode si argumente de a-i face pe copiii cat mai responsabili si mai constienti de riscurile si neajunsurile comportamentului lor. Pentru moment, se confrunta cu dificultatea de a gasi aceste cai. Intre 19 ianuarie dimineata si 21 ianuarie dupa-amiaza,

munca este o continua problema pentru acesti nativi. Solicitarile curg din toate partile. Perioada din categoria celor care te fac sa exclami: „nu stiu cum sa ma impart”, „nu-mi vad capul de treburi”. Multa pierdere de timp pretios in discutii despre lucruri neimportante si detalii la locul de munca. Atmosfera incarcata pe fondul zvonurilor legate de schimbarile iminente ce vor avea loc in institutia unde lucreaza. Intre 21 ianuarie dupa-amiaza si 22 ianuarie, se anunta o perioada dificila pentru parteneriate, procese. Dinspre latura oficiala, cu componenta sociala, avand ca miza functia sau demnitatea, vin amenintari. Dinspre sectorul intelegerilor posibile sau necesare se inregistreaza tot felul de ostilitati si puncte de vedere refractare sau divergente care fac imposibil orice acord. Nici Capricornii insisi nu sunt convinsi ca, ceea ce intreprind acum, este ceea ce trebuie pentru a rezolva o chestiune de patrimoniu sau de familie si, de multe ori, nesiguranta ii face sa amane o decizie. Soarele va intra, din 20 ianuarie, in casa banilor castigati prin munca, adica o sursa de surprize sau de schimbari.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 19.01.2019 Luna în Scorpion, de la 12:11 în Săgetător. Faceţi sport dimineaţa, apoi ieşiţi în lume! Azi puteţi întâlni persoane plăcute sau măcar utile. Evitaţi certurile! Sfat culinar: roşii umplute.

19 ianuarie - Robert E. Lee, Edgar Allan Poe, Paul Cezanne, Guy Madison, Jean Stapleton, Tippi Hedren, Phil Everly, Michael Crawford, Janis Joplin, Shelley Fabares, Dolly Parton, Robert Palmer, Dewey Bunnell, Desi Arnaz Jr., Paul McCrane, Wendy Moniz, Junior Seau, Shawn Wayans, Jenson Button, Jodie Sweetin, Trever O'Brien, James Watt, Henry Bessemer, Juan Soler.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI