Horoscop Urania 22-28 Iunie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Iunie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 16 - April - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 18-24 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015. Capricorn 18-24 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015

Săptămâna viitoare începe și sfârșește cu factori de stres diferiți ca miză, ca impact și ca durată.
Astfel, pe 18 aprilie se instalează pe casa lor a IV-a, faza de Lună Nouă, care mișcă ceva din echilibrul și existența cotidiană a nativilor în raport cu aspectele domestice de viață curentă sau la nivelul relațiilor familiale care se pot contorsiona brusc, sub povara grijilor și problemelor.
Între 23 și 25 aprilie, cramponarea de o relație conjugală, de afaceri, de un tip de parteneriat sau chiar de bunurile implicate de aceste relații poate ridica cota de alarmă. Nativi nu vor să cedeze partea lor dintr-un bun material pentru a fi vândut, nu doresc să renunțe la o serie de avantaje materiale sau la dreptul lor de

a decide asupra lor, în contextul unor situații complicate ce implică și terțe persoane în acest raport de proprietate.
Între 18 – 24 aprilie se realizează de două ori, un trigon regal pe semnele de Pământ, dar, în ciuda faptului că trigonul este un aspect astrologic favorabil, combinația se va realiza între planete malefice (Lună neagră, Pluton, Marte), ceea ce poate accentua patronajul astral asupra aspectelor materiale ale unui conflict ce-l privește pe nativul din Capricorn (teren agricol, bun funciar de orice fel, construcții etc.). De aici și extrem de periculoasa sau chiar dramatica finalitate a oricărei speculații ce pândește un astfel de patrimoniu atât în ipostaza cumpărării cât și vinderii lui, a gajării, ipotecării sau a oricăror artificii juridice. Unele persoane, mai ales cele lipsite de griji, se pot bucura după 20 aprilie, când Soarele va intra în casa a V-a a sentimentelor, de tot felul de trăiri și senzații care le vor îmbogăți și înfrumuseța existența.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Iunie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Duminică, 23.06.2019 Luna în Leu. O seară de teatru sau de operă, cu prietenii apropiaţi, vă va scoate din rutină. Apoi, un ceai fierbinte şi conversaţii aprinse. Sfat culinar: gulaş de vită.

23 iunie - Alexandru Odobescu, Andreea Bălan, Johannes Gutenberg, M. S. Edward VIII, Selma Blair, Alfred Kinsey, Alan Turing, Bob Fosse, June Carter, Frances McDormand.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI