Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Capricorn 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, banii si bunurile materiale pot trece prin clipe tulburi. Evenimente de ultima ora, situatii neprevazute, pot crea premizele unor motive reale de ingrijorare cu privire la o solutie pentru platile si cumparaturile necesare. Etapa trebuie atent controlata pentru a nu amplifica aria consecintelor.
Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a XII-a de unde, alaturi de Mercur si Saturn, le va da numeroase motive de a „pune tara la cale”. Planuri, proiecte… in mintea lor, pentru o luna, va fi un adevarat „santier”.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, universul convingerilor si al idealurilor personale va impune nevoia de ordine si claritate: celebrul adagio „acum trebuie sa am mintea limpede” va fi deseori invocat si resimtit ca atare, in clipele de cumpana. Poate, de aceea, unii nu se vor pierde in

conversatii si in intalniri sau suete. Dialogul cu acesti nativi va fi unul limitat la strictul necesar.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, Capricornii vor trece prin momente mai mult sau mai putin dificile, in functie de varsta si raspunderile sau misiunile ce le revin fata de ei, de familia lor sau care le incumba prin functie si profesie.
Este de retinut ca, pe 25 noiembrie, se va construi un Careu in T, cu varful de scurgere pe semnul lor zodiacal, in care, Pluton si Venus, in conjunctie la 15º Capricorn, vor face o dubla cuadratura, la grad perfect, cu Jupiter in conjunctie cu Luna, din casa a X-a, de unde si intensitatea acestei rezonante astrale.
Careul se va risipi a doua zi insa cuadratura principala, dintre Pluton si Jupiter, va ramane activa inca multe zile. Ea se va reface la sfarsitul lunii martie si apoi in perioada mai – iulie 2017. Tot in preajma zilei de 25 noiembrie, un gand nerostit, un plan ascuns, o manevra numai de ei stiuta, privitoare la avere se poate contura clar, in detaliu, pe fondul unei informatii de natura juridica (legislativa).


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI