Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 20-26 Ianuarie 2018

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2018

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 20-26 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 20-26 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Ianuarie 2017. Capricorn 20-26 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 20-26 Ianuarie 2017

Intre 20 şi 22 ianuarie dimineaţa, nevoie de calm şi cumpătare în felul de a vorbi şi de a răspunde întrebărilor; atenţie la forma şi conţinutul unor afirmaţii.
Scurte deplasări menite să-l facă pe nativ să schimbe aerul şi să-şi mai descreţească fruntea, în zorii zilei de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului şi, din această postură, va introduce pronunţaţi factori de stres financiar. Unii pot fi provocaţi de schimbările salariale, alţii pot fi generaţi de condiţia individuală a

fiecărui nativ (patrimoniu, venituri, cheltuieli, taxe, rate, datorii). Surpriză produsă de modificarea bruscă a unei realităţi financiare care, în ansamblu, nu va fi comodă, între 22 ianuarie, după ora 08:27, şi 24 ianuarie, motiv de enervare şi îngrijorare (de la caz la caz minoră sau majoră) cu privire la statutul unui bun imobiliar, funciar, al unui fond patrimonial, al ansamblului unei averi pentru care face, de mai mult timp, subiectul unui conflict ori care abia acum declanşează un conflict. Pentru moment, va fi pune problema unui context litigios sau juridic. Pentru că provocarea va fi puternică, iar tendinţa Capricornilor va fi să-şi iasă lesne din sărite ori să se piardă cu firea, este indicat ca nativii să aibă pregătite strategii de apărare şi contracarare. între 24 ianuarie, după ora 15:40, şi 26 ianuarie seara, reticenţe greu de explicat, uneori, faţă de o persoană dragă lor. Pe 26 ianuarie, la prânz, Marte va intra în zodia Săgetătorului şi, de acolo, va începe “să ţină cu duşmanii” permiţându-le acelora să aibă spor în acţiunile îndreptate împotriva nativilor: context plin de riscuri din cauza planurilor necunoscute ce se vor “coace”. Din seara zilei de 26 ianuarie, după ora 19:40, discuţii profesionale. Notă generală a săptămânii este de repliere interioară, de analiză a direcţiilor de viaţă blocate sau complicate de cursul evenimentelor.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI