Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 24-30 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 22 - January - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 24-30 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 24-30 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Ianuarie 2015. Capricorn 24-30 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 24-30 Ianuarie 2015

Chiar dacă nu se mai realizează la grad perfect, ci cu o marjă de toleranță de câteva minute, relațiile proaste dintre Pluton, Uranus și Nodurile Lunare sunt de natură să dezvolte ceea ce au declanșat în ultimele două săptămâni.
Cei mai mulți dintre cei „încercați” de astre trăiesc aceste clipe de destin răzvrătit, cu senzația că au picat în mijlocul furtunii. Este o părere subiectivă, pentru că aceste situații tulburi s-au construit în timp, uneori cu bună știință, alteori minimalizând sau sfidând pericolul. Unele persoane care au riscat cine știe când au

parte acum de situații dintre cele mai uimitoare pe direcția financiară: luați aminte la ziua de 30 ianuarie sau, cu o marjă de toleranță, cu o zi înainte și după acest reper. Aproape în toate cazurile, este vorba de un principiu legal, de justiție sau de dreptate dar nu în sensul moral și în cel juridic. Venus intră în casa comunicării obișnuite, a discuțiilor cotidiene sau a prezentării în fața unor jurii, comisii. Aspectul, aparent favorabil, va dura până pe 20 februarie, dar în cele mai multe cazuri va aduce amăgire, auto-iluzionare sau reprezentări disproporționate față de realitate, răstălmăciri subiective. De aici și riscul de a pierde puncte sau șanse de afirmare. Nu luați prea ușor examenele, indiferent de vârstă și experiența în domeniu. Este un context astral alunecos, neindicat atunci când se abordează chestiuni practice, decizii politice sau inițiative cu impact social. Relația cu unii membri de familie poate fi marcată de certuri și ostilități, mai ales în perioada 24 – 26 ianuarie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI