Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 3-9 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 3-9 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 3-9 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015. Capricorn 3-9 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015

Asemeni celor născuți în zodia Racului, și cei născuți în Capricorn sunt direct vizați de faza de Lună Plină din ziua de 5 ianuarie. Soarele, aflat atunci la 14º 30′ Capricorn, va face două rânduri de cuadraturi cu Nodurile Lunare (N și S) aflate, fiecare, la 14º42′ Berbec, respectiv Balanță.
Deci la grad perfect. Prin asta, tot ce atinge acest context astral are o doză mare de importanță prin sensul, impulsul și direcția pe care le imprimă deciziilor adoptate. Nu este un tranzit care privește lucrurile mici, din latura modestă a existenței de fiecare zi. Faza de Lună Plină implică așadar persoana nativului, corpul său fizic, construcția eu-lui superior, relațiile

cu familia din care provine precum și toate relațiile parteneriale cu contractele subsidiare iar Nodurile Lunare privesc din nou familia dar și cariera, imaginea, puterea.
Fiind vorba de o Cruce Cardinală, la grad perfect, este de așteptat ca, în viața acestor nativi să se producă evenimente relevante. Casa a II-a a banilor devine populată; alături de Marte vor interveni, după 3 și, respectiv, 5 ianuarie, Venus și Mercur. Se anunță multe discuții pe tema banilor dar se și pot rezolva o serie de situații critice. Interesant este și felul în care evoluează situația: imediat, rapid, brusc, uimitor.
Atenție totuși la soluțiile de avarie bazate pe artificii: acestea vor fi contestate, anulate sau penalizate de-a lungul lunii februarie 2015. 6,7 și 8 ianuarie pot aduce în prim-planul atenției lor o chestiune oficială, legală, instituțională sau chiar un complex întreg de împrejurări care îi obligă pe nativi să treacă pe la tot felul de cabinete (de avocat,de notar, de expert) și pe la tot felul de ghișee. O serie amărăciuni provenind de la idei în care au crezut și care acum se dovedesc a fi caduce, ori de la o serie de evoluții negative într-un domeniu de viață personală îl obligă pe nativ să se gândească la un altfel fel de a se îngriji de propriul interes.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.04.2019 Luna în Taur. Este o zi în care ar trebui să ne ocupăm intens de tratamentele destinate feţei, deoarece tot ce îngrijim azi înfloreşte cu adevărat. Sfat culinar: salată cu piept de pui.

18 aprilie - Dumitru Popescu, Clarence Darrow, Leopold Stokowski, Hayley Mills, James Woods, Eric Roberts, Conan O'Brien, Maria Bello, Melissa Joan Hart.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI