Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 14-20 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - March - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 14-20 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 14-20 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Martie 2015. Fecioara 14-20 Martie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 14-20 Martie 2015

Întreaga perioadă cuprinsă între 14 şi 20 martie este una dificilă. Principalul sector vulnerabil este cel al relaţiilor parteneriale, al litigiilor, al rivalităţilor, duşmăniilor sau al relaţiilor conjugale.
Chiar dacă evenimentele nu au o notă precisă ci mai mult ambiguă, chiar dacă nu par definitive, ele conţin o doză de gravitate. Este sectorul unde va opera pe 20 martie atât Luna Nouă cât şi Eclipsa de Soare provocând, fiecare dintre ele, după cum le este natura astrală, începuturi şi sfârşituri necesare şi decizii

luate pe un gol interior (ca şi cum, pe nativ nu-l mai interesează nimic, acţionând în virtutea unui abandon păgubaş al cauzei: „ce-i fi o fi, numai să se termine o dată”.
Fireşte, nu aceasta e calea cea dreaptă ci doar calea greşită pe care o pot apuca sub presiunea evenimentelor şi mai ales al unei imprecizii, al unei nehotărâri, al unei lipse de combativitate sau poate, în absenţa unor informaţii necesare care să structureze altfel o strategie, a înţelegerii corecte a situaţiei.
Din această perspectivă separările, divorţurile, partajele, conflictele sau chiar ipotetice împăcări între soţi evoluează pe un teren alunecos, situaţie pe care partenerul mai abil sau mai rapace o poate specula.
În acest context complicat, sentimentele joacă deseori un rol important, ele alterând obiectivitatea. În context procesual, evoluţia unor litigii poate evolua derutant între un bine, un favor sau un „punct” câştigat dar inutil sau insignifiant pe chestiunea de fond. După 20 martie se pot pune cu acuitate ori în regim de urgenţă decizii cu privire la bani şi bunuri.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI