Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 17-23 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 15 - January - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 17-23 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 17-23 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015. Fecioara 17-23 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015

Fără a avea greutatea unei opoziţii între planete, adică între corpuri astrale materiale, concrete, totuşi opoziţia dintre Luna Neagră în Fecioară (loc geometric, fictiv) şi planetele Neptun şi Marte, din Peşti la 5° şi apoi la 6°, este de natură să contureze o serie de disfuncţii care se pot manifesta în chip diferit de la nativ la nativ, în funcţie de harta personală, de semn de generaţie sau chiar de an.
De aici şi o revărsare de conotaţii asupra casei a VII-a a acestor nativi, cea a relaţiilor parteneriale şi contractuale, care pot cunoaşte cele mai speciale condiţionări. Chiar şi nerostite, multe relaţii care merg prost între soţi, şi nu de azi, de ieri, capătă acum aspectul unei revolte interioare şi a unei furtuni sufleteşti

periculoase. Clauzele multor contracte devin acum insuportabile sau de neacceptat, după ce o vreme, sub stigmatul lor, s-a lucrat sau s-a cooperat. Acum, tendinţa generală este de a le denunţa, şi nu banii sau statutul profesional sunt argumentele determinante, ci mai ales cele morale. Este mult prea mult de glosat pe fondul acestui aspect astral în cazul unor procese. Nota generală este un soi de “pericol la tot pasul”, de compromitere dintr-o nimica toată a unei strategii procesuale etc. Ar mai fi şi “clipa fatală” în ipostaza unei descoperiri (dezvăluire, demascare) a unui viciu ascuns, a unui contract sau a unui partener care face imposibilă cooperarea sau convieţuirea. Luna Nouă priveşte casa a VI-a a sănătăţii, unde se acumulează destul de multe provocări drept care şi îndemnul justificat la o veghe continuă asupra stării de sănătate. La locul de muncă o situaţie se poate deteriora brusc: procesul unei angajări se poate se bloca, amâna sau complica.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI