Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - March - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 21-27 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Martie 2015. Fecioara 21-27 Martie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Probleme generală, de fond, a unora dintre nativi poate fi una de natură financiară, patrimonială au de regim al unor bunuri și servicii care acum sunt în plină criză sau în plin proces de transformare.
Nu lipsesc surprizele, contestările, disputele sau situațiile limită. Risc de accidente, afectând cu predilecție capul, provenind din grabă, neatenție sau din implicarea nejustificată în situații periculoase. Nu conduceți în stare de surescitare, nu vă certați în trafic, nu vă ambalați în situații care se petrec la locul de muncă unde

se folosesc utilaje și aparatură ce presupune atenție. Zilele de 25 și 26 martie pot avea un impact asupra celor care desfășoară activități publice, deși aceasta nu este o condiție necesară. Se poate vorbi despre o Fecioară și fără notorietate. Pentru cei care au funcție, răspundere civilă, putere de decizie, perioada poate aduce certuri, schimburi de cuvinte care miros a acuzație, chiar dacă ele doar răstălmăcesc o realitate. Nu o dată, reaua credință poate fi, în aceste zile, mai puternică, decât evidența și adevărul.
Între 27 și 28 martie ar fi mai profitabil pentru mulți dintre nativi dacă ar sta și ar cugeta asupra utilității unor manifestări și implicări în chestiuni ce țin de cercul personal de relații. Nu este exclus ca, la această atitudine, să contribuie o dezamăgire recentă sau o descoperire care doar ridică perdeaua ce acoperă o lume necunoscută. Tendința de a-și consolida sau echilibra o atitudine, o opinie sau o direcție de acțiune este aproape imposibil de realizat săptămâna viitoare. Totuși, ceva din aceste intenții se pot întrezări între 23/24 martie, cu șanse de a fi reluate și materializate în luna mai.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI