Horoscop Urania, Horoscop URANIA 21-27 Iulie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 23-29 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 23-29 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 23-29 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Mai 2015. Fecioara 23-29 Mai 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 23-29 Mai 2015

În afara tranzitelor firești ale planetelor rapide precum și cel al Lunii, contextul astral al săptămânii viitoare este alcătuit, pentru acești nativi, din opozițiile și cuadraturile realizate de planetele care locuiesc cele patru brațe ale Crucii Mobile și care își pun amprenta în mod categoric pe evoluția Fecioarelor în direcțiile principale de viață.
Perioada pe care o analizăm începe cu tranzitul Lunii prin Leu, respectiv prin casa a XII-a a cerului lor de naștere, între 23 și 25 mai dimineața și acolo răscolește, mai ales unde găsește un teren sensibil, o serie de funcții organice legate de fiziologia inimii și a coloanei vertebrale. Mai poate să răscolească, într-o altă

direcție de viață, secrete, aspecte delicate din existența acestora.
Apoi, din după-amiaza zilei de 25 mai până pe 27 mai Luna va tranzita casa I, a personalității și nu-i va face cu deosebire mai liniștiți. În Fecioară aflându-se și Luna Neagră, este de așteptat ca aceștia să fie enervați de o întâmplare care, chiar dacă în economia vieții de fiecare zi, poate părea neînsemnată, pentru ei ea este încărcată, apăsătoare.
Totodată, dacă ceva îi lezează cu adevărat din cauza acestui tranzit, atunci nativii se vor ambiționa și vor dori să lămurească acest aspect, să risipească îndoiala sau să alunge orice suspiciune. Un bun prilej se ivește chiar în zilele următoare, 28 și 29 mai, când Luna se va afla într-o foarte bună relație cu Soarele, cu Marte și cu Mercur, în tranzit prin casa a X-a, ceea ce ne oferă și indiciul ecoului pe care îl poate avea respectivul gest provocator precum și replica lor într-un context esențial socio-profesional. Pentru unele persoanele ce aparțin acestui semn expunerea publică este maximă de unde comentariile și vâlva.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!
S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI