Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 27-03 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - June - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 27-03 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 27-03 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-03 Iulie 2015. Fecioara 27-03 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 27-03 Iulie 2015

Pentru cei nascuti in Fecioara mai opereaza la inceputul saptamanii opozitia Luna Neagra in Fecioara/Kiron (loc de lezare sau de suferinta) in Pesti, privind relatiile contractuale si parteneriale de orice tip.
Acum se poate vorbi de ultimele „tresariri astrale” ale acestei ipostaze periculoase si paguboase care poate aduce totusi un element de noutate prin intrarea in acest joc astral al planetei Mercur, guvernatorul Fecioarelor, pozitionat in casa a X-a, dand un indiciu despre locul unde se vor petrece evenimentele generate de acest careu in T si despre consecintele lui in plan social, profesional, al puterii, al notorietatii.
In preajma datei de 3 iulie se va vorbi mult despre o serie de persoane nascute in aceasta zodie, facandu-se uz si abuz de stiri, informatii (nu toate corecte sau adevarate), comentarii (nu toate justificate) legate de persoana lor, de activitatea desfasurata sau de competenta lor profesionala.
Faza de Luna Plina din 2 iulie va rascoli relatiile de prietenie sau de solidaritate cu interesele unui grup de cunoscuti si colaboratori, cu privire la implicarea lor emotionala si sentimentala in plan personal ori in ceea

ce priveste relatia cu copiii. In toate ipostazele se va actiona, cum zice romanul, „cu strangere de inima”. Totusi, unii pot avea parte de forta modelatoare a celor doi Benefici care pot, dupa caz, atenua un risc, spori un succes, inlesni o evolutie favorabila chiar si in cel mai incrancenat scenariu sau permite o restabilire a adevarului si dreptatii. 27, 28 si 29 iunie – zile antipatice, cu multe provocari (carora nu trebuie sa li se dea curs), cand impulsurile interioare – de loc inspirate sau utile – ii pot impinge sa spuna ce nu trebuie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Miercuri, 23.01.2019 Luna în Balanţă. Purificarea cu ceai va face mi¬nuni cu interiorul organismului, dar şi cu aspec¬tul exterior: e bine să bem azi mult ceai verde sau de urzică. Sfat culinar: conopidă la cuptor.

23 ianuarie - Sir Francis Bacon, D.W. Griffith, Ann Sothern, Piper Laurie, Bill Bixby, Sam Cooke, Joseph Wambaugh, John Hurt, Steve Perry, Linda Blair, Michael Kelland Hutchence, Diane Lane, Willa Ford, Willi Baumeister, Francis Picabia, Robyn Richards, Elena Ghica {Dora D'lstria), Camelia Dăscălescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI