Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 4-10 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - April - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 4-10 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 4-10 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015. Fecioara 4-10 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015

Luna Plină și eclipsa din ziua de 4 aprilie vizează casele banilor: obținuți din salarizări sau relațiile cu terțe persoane.
Acest moment poate fi luat în calcul pentru un marcat, o cotitură în evoluția unei stări de fapt, dar ea nu construiește o nouă realitate materială, cu excepția vreunei moșteniri ce apare, ca-n filme, gata–gata să schimbe viața cuiva, dar aceste beneficii sunt cazuri particulare. Practic, văd mai degrabă un risc care se menține, pentru „corpul fizic” al unor nativi , risc ce provine de la toate legăturile directe sau indirecte cu focul (arsură, incendiu dar și opărire), cu utilajele complicate sau manipulate defectuos, cu mijloacele de transport, cu un comportament nesăbuit și imprudent sau cu asumarea unor riscuri fără o pregătire adecvată etc. Pe 6, 7 și 8 aprilie ar fi indicat să se abțină să vorbească, să susțină examene, să se exprime

într-un fel care poate fi notat sau „taxat”. Zilele de 9 și 10 aprilie le pot aduce situații incomode create de familia din care provin, disconfort personal cauzat de viața conjugală, de tertipurile partenerilor de afaceri sau ale colegilor cu care interacționează în virtutea unui proiect. Primul impuls al celor născuți în Fecioară este să intervină să facă dreptate, să readucă lucrurile pe un făgaș normal, corect, moral sau eficient. Pentru că nu vor reuși este bine să se abțină; sunt prea mulți factori negativi la mijloc care se pot întoarce împotriva lor. Jupiter va începe să acționeze discret dar eficient în favoarea lor, lucrând la destinul lor cu migală și eficiență. Pentru unii, din 8 aprilie până la vară, el poate fi și un factor care să contribuie la vindecare sau însănătoșire.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 16.07.2018 Luna în Săgetător. Azi ar trebui să fie ziua mer¬sului pe jos sau cel mult cu bicicleta. Lăsaţi ma¬şina acasă şi veţi proteja astfel aerul oraşului. Sfat culinar: vinete umplute cu carne tocată.

16 iulie - Dimitrie Anghel, Mary Baker Eddy, Roald Amundsen, Barbara Stanwyck, Ginger Rogers, Bess Myerson, Michael Flatley, Barry Sanders, Corey Feldman, Roald Egelbrekt Gravind Amundsen, Dumitru Dan, Mickey Rourke.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI