Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 7-13 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - March - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 7-13 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 7-13 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Martie 2015. Fecioara 7-13 Martie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 7-13 Martie 2015

Semn zodiacal bombardat de trei și, din 13 martie, de patru planete în zodia Peștilor, care, în opoziție cu Soarele lor natal, structurează o serie de evenimente, cu logică partenerială (legate de soț/soție, asociați, afaceri, litigii etc.).
Aspectul e dublu și poate că nu atât de intens ca derularea sau concretizarea faptelor cât mai ales apăsător, dezamăgitor, demoralizat ori chiar intimidant. Puterea de a aborda aceste cauze prin viu grai, prin dialog, are ceva mai multă consistență după 13 martie, când, Mercur, odată intrat în această casă a

VII-a a cerului lor astral, le poate înlesni atât schimbul de idei, cât și o receptare profitabilă a argumentelor, punctelor de vedere sau cererilor și pretențiilor formulate de nativi. Desfășurarea conflictelor mai vechi se poate atenua, măcar în forma de manifestare exterioară, chiar dacă, pe fond, nu se schimbă mare lucru. E ca un fel de respiro, de pauză, într-un meci tumultuos. Problemele patrimoniale sunt deseori puse într-o ecuație exagerată, absurdă, abuzivă, surprinzătoare sau drastică. Conflictul pare să se nască din fiecare petic de hârtie disputat. Cauzele sunt multiple. Uneori nativii din Fecioară se ceartă chiar cu copii lor care emit tot felul de pretenții; alteori, disputele sunt provocate ori menținute, din umbră, de persoane mai puțin cunoscute, care lucrează prin interpuși, generând un fel de război al umbrelor. Pe același context astral, dar în alte condiții de viață și destin, alți nativi pot insista și pot obține beneficii în bani, bunuri sau servicii de la persoane sau instituții.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI