Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 9-15 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 7 - May - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 9-15 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 9-15 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Mai 2015. Fecioara 9-15 Mai 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 9-15 Mai 2015

Perioada pe care o analizăm îi pune de cei născuți în Fecioară să fie rezervați sau moderați în exprimarea propriilor sentimente față de copii, persoana iubită.
Îi poate face și destul de inhibați față de o serie de situații în care ar trebui să se arate dezinvolți: nu au chef de petreceri, fac față cu greu unor invitații, mănâncă și beau cu grijă, nu doresc să facă o serie de cheltuieli, resping o serie de activități de relaxare și ca fiind doar pierdere de timp și risipire de energie. Între 10 și 12 mai stările de spirit contradictorii pot fi provocate de informațiile alarmante sau de o surpriză ce intervine în viața de fiecare zi la locul de muncă. Nici în planul sănătății acest tranzit nu este simplu de suportat. Influxurile Lunii, în tranzit prin Vărsător, pot accentua o serie de stări de conștiință motivate de stres, supărare, încordare nervoasă. Reacțiile celor din Fecioară vor fi contradictorii, subiective și schimbătoare. Cei care se știu cu afecțiuni cardio-vasculare trebuie să adopte un stil de viață înțelept, ponderat în

efort și fără să se dedea unor riscuri ce decurg din muncă intensă, eforturi fizice, antrenamente și practicarea intensivă a unor sporturi. Între 12 și 14 mai, tendința astrală generală este de îmblânzire a relațiilor parteneriale; unii nativi fac pace cu colaboratorii sau „lasă de la ei” în conflictele conjugale, tocmai pentru a-și proteja starea de spirit și capacitatea de lucru. Între 14 și 15 mai există riscuri de accidente provenind de la elementul Foc. Marte va intra pe 12 mai în casa ridicării în rang profesional și social unde, în preajma zilei de 15 mai, poate isca o primă contradicție sau un prim conflict public.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI