Horoscop Urania 20-26 Iulie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 10-16 Februarie 2018

Postat de Urania Horoscop On 9 - February - 2018

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 10-16 Februarie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 10-16 Februarie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Februarie 2018. Gemeni 10-16 Februarie 2018

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 10-16 Februarie 2018

Intre 10 şi 11 februarie dimineaţa devreme, relaţiile parteneriale capătă o dinamică aparte, mai intensă, dar şi mai contradictorie sau mai conflictuală, pe fondul divergenţelor de opinie sau al intereselor contrare, susţinute de părţi cu vehemenţă.
La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peştilor şi va aduce un strop de noroc în viaţa profesională cu miză mare (funcţie) sau în care e implicată imaginea publică (simpatie, preţuire, aplauze, distincţii). între 11 februarie, după ora 4:21, şi 13 februarie după-amiaza, senzaţia că o chestiune

materială s-a blocat ori că respectiva cauză este pierdută. Dezamăgire faţă de cursul evenimentelor care nu evoluează în favoarea unei rezolvări materiale, patrimoniale; una dintre cauze ar fi termenele extrem de lungi cu care se confruntă pe fondul unor proceduri legale (notariale, administrative, procesuale). între 13 februarie, după ora 17:12, şi zorii zilei de 16 februarie, Gemenii pot avea tot felul de idei şi soluţii privitoare la viaţa lor personală sau profesională, care vor conţine, toate, un sâmbure de noutate, ca şi cum ar pregăti o surpriză sau ca şi cum ei înşişi s-ar antrena, pentru a se obişnui cu schimbările radicale pe care intenţionează să le facă, în curând, în viaţa lor. Unele decizii, ce pot fi catalogate ca “precipitate”, pot fi provocate sau justificate de Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie. Pe 16 februarie, după ora 4:42, perioadă oarecum favorabilă cultivării unei imagini favorabile. Cei care desfăşoară activităţi cu publicul (profesori, avocaţi, ziarişti, actori, interpreţi, oameni politici) pot înregistra un succes sau pot câştiga simpatia şi admiraţia celor ce îi privesc sau îi ascultă. Posibile controverse sau dispute alimentate de discrepanţa între oferta unor parteneri ce nu concordă cu orizontul de aşteptare şi cu speranţele nativilor.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2019 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

19 iulie - Constantin Toiu, Edgar Degas,Lizzie Borden, George McGovern, Vikki Carr, Brian May, Anthony Edwards, Steven Anthony Lawrence, Campbell Scott.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI