Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 14-20 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - March - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 14-20 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 14-20 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Martie 2015. Gemeni 14-20 Martie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 14-20 Martie 2015

Cu şapte planete în permanenţă risipite în cele trei segment ale Crucii Mobile, Gemenii închid, cu Soarele lor natal, această configuraţie ce nu se lasă prea mult timp pentru a-şi vădi forţa de impact. Nu-i uşor să fii născut în zodia Gemeni.
Cea mai solicitată este casa funcţiei, a puterii şi a reprezentării unde, în ziua de 20 martie, se produce faza de Lună Nouă şi Eclipsa de Soare. Două evenimente majore astronomice şi astrologice dar şi karmice care

vor lăsa urme în existenţa câte unui nativ.
Se poate produce o ruptură de orice fel (de un om, de un grup, de o idee, de un proiect), se renunţă mai întâi ca decizie în forul interior; mai târziu, ca o consecinţă a lor, vor apare declaraţiile, afirmaţiile, gesturile explicite.
Situaţia mai indică constrângere, contradicţii, presiuni dinspre casa parteneriatului activând şi o Lună Neagră ce mătură casa mentalităţii, a educaţiei, a legăturilor cu trecutul. În funcţie de destin, de semn de generaţie, de hartă personală sau de loc în societate, ceva, cum spuneam, se va frânge, se va „deşira”, stricând o alcătuire.
După 20 martie, casa prietenilor şi a relaţiilor utile cu oameni şi instituţii trece, asemeni leilor prin cerul de foc al dresorului, prin aşa numitele „focuri bengale”.
După 17 martie, traseul benefic al planetei Venus va fi estompat, ea traversând un sector (casa XII) care îi blochează funcţia esenţială de „benefic”, fiind activă mai degrabă într-un sector al sănătăţii. Iniţiativele publice sunt vulnerabile, marcate de hazard sau inadecvare între 16 şi18 martie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI