Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 19-25 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - March - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 19-25 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 19-25 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Martie 2016. Gemeni 19-25 Martie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 19-25 Martie 2016

Răstimpul cuprins între 19 și 20 martie este indicat pentru a se iniția acele discuții în care nativul intenționează să-și impună un punct de vedere, să-și susțină un interes ori să se prezinte în fața unei comisii de verificare sau jurizare a cunoștințelor lui teoretice și a abilităților practice.
Cel mai bine, vor sta ei, în cazul examenelor, la capitolul încredere în sine și curaj. Gemenii nu vor avea niciun trac și nici o emoție, indiferent ce probă sau subiect li se va spre rezolvare. Chiar dacă nu vor fi pe

deplin stăpâni pe materie sau pe domeniul în care se exprimă, ei vor dovedi autocontrol și putere de convingere.
Între 21 și 23 martie dimineața, în centrul existenței lor de fiecare zi va fi familia din care provin în contradicție cu obligațiile profesionale sau cu rolul pe care îl au în societate și pe care trebuie să le apare de pericole și excese.
Cei doi Benefici, în opoziție, creează situații ce îi obligă să facă alegeri dificile: ce sacrifică și cărei relații i se dedică cu prioritate?! În situația în care, pentru unii nativi, se va pune problema unei căsătorii (împotriva dorinței familiei) sau a unei despărțiri, situația poate să le apară unor, fără ieșire. Procesele de divorț, de partaj sau de separare de bunuri a partenerilor de orice natură se vor poticni.
Între 23 martie dimineața și 25 martie, prieteniile vor fi tulburate de încărcătura energetică a Lunii Pline și a eclipsei de Lună care vor arunca unde de ostilitate peste relațiile afective, inclusiv asupra relațiilor dintre părinți și copii.
Gemenii se vor purta în aceste zile ca și cum, tot timpul, îi deranjează ceva iar răbufnirile lor, mai mult sau mai puțin motivate, vor fi exagerate. Unele apropieri umane se pot dovedi păguboase în plan financiar, alteori parteneriatele vor intra în criză, ca o consecință a conjuncturii complicate în care au intrat de ceva vreme.

Horoscop Lunar MARTIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 17.01.2019 Luna în Balanţă. Ieşiţi din casă! Faceţi plimbări şi vizite, bucuraţi-vă de o zi frumoasă de iarnă. Sfat culinar: piure de castane în loc de deserturi copioase.

17 ianuarie - Radu Theodoru, Benjamin Franklin, Mack Sennett, Al Capone, Betty White, Eartha Kitt, Vidal Sassoon, James Earl Jones, Shari Lewis, Maury Povich, Muhammad Ali, Susanna Hoffs, Jim Carrey, Kid Rock, Yvonne Zima, Don Pedro Calderon, Jacques Francois Blondel, Anne Bronte, Anton Naum, August Weismann, Anton Pavlovici Cehov.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI