Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 22 - January - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 24-30 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Ianuarie 2015. Gemeni 24-30 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 24-30 Ianuarie 2015

Dispoziția astrală a zilelor de 29 și 30 ianuarie își va pune amprenta pe existența celor născuți în Gemeni. Vor avea planete și implicit aspecte tensionate între toate cele patru case ale Crucii Mobile, ceea ce îi va solicita.
Întreaga săptămână are o rezonanță rea, dar în zilele amintite se adaugă traseul Lunii prin chiar semnul lor zodiacal natal ceea sporește efectul acestor predispoziții anterioare. Este pentru prima dată, de când a intrat în Săgetător, când Saturn se confruntă cu cuadraturi numeroase. Ele vizează, în așezarea lor pe

harta cerului acestor nativi, casa parteneriatelor și casa valorificării superioare a meseriei, a funcției și a notorietății. Fără a fi vorba de necazuri, în sensul strict al cuvântului, se instalează tot felul de greutăți care încetinesc mersul firesc al lucrurilor. Pe 27 ianuarie, Micul Benefic intră în casa a X-a, dar combinațiile pe care le face îi taie elanul de îndată. Se pot intui, studiindu-le harta, animozități manifestate mai discret sau mai fățiș, precum și tentative de a stabili o baza de principii în vederea unui acord viitor. Greu, în această săptămână. Oricum, de acorduri și parteneriate vor tot avea parte de acum în acolo, aproape trei ani, să tot încerce. Puține vor rezista însă. Chiar și ceea ce pare să aibă un început promițător în următoarele două săptămâni nu va trece de proba astrală a verii, așa că, la toamnă, aceleași teme și repere vor fi repuse în discuție. Atenție la brațul legii, la imposibilitățile pe care le pune o prevedere, în desfășurarea unei activități. Perioadă proastă pentru convingerile interioare care pot cădea, una câte una, în forul interior, creând haos.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI