Horoscop Urania 17-23 Noiembrie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Noiembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 25-1 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - April - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 25-1 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 25-1 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2015. Gemeni 25-1 Mai 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 25-1 Mai 2015

Semn care o duce binișor poate chiar bine, deși Soarele nu a intrat încă în zodia lor dar, cele două planete – cea micului noroc, Venus, și a guvernatorului lor, Mercur, din1 mai în tranzit prin semnul lor – sunt două susțineri astrale suficient de puternice pentru a putea progresa sau jubila, pentru a realiza ceva deosebit, pentru a avea protecție, pentru a se bucura de o realizare, pentru a fi în bună formă fizică sau psihică, pentru a comunia sau a se prezenta în lume ori în activitatea profesională în formă maximă.
Sentimente răscolite, trăiri pline de răzvrătire legate de bani, de un câștig sau de o legătură financiară ce decurge din activitatea profesională, pe 25 aprilie. Pe 26 și 27 aprilie unii nativi pot face o criză – mai mică sau mai mare, depinde situație și de miză – de orgoliu, de mândrie, de principiu ori legalitate încălcată

care îi înfurie, îi lezează sau doar îi deranjează. Sunt puține șanse ca această reacție să se consume în forul lor interior.
Nota generală este de exprimare publică pe această temă, de intervenție dură, autoritară pentru a reglementa chestiunea ce a stârnit o dispută sau chiar un proces (ori care se va îndrepta inevitabil spre proces), în funcție de gravitatea și importanța faptelor invocate sau a consecințelor anticipate.
Pe 28, 29 și 30 aprilie nativii se ocupă ce chestiunile materiale, administrative, practice ale gospodăriei sau vieții lor domestice într-o conexiune posibilă (dar nu și obligatorie) cu familia din care provin, cu părinții sau rudele lor. Aici se își poate face loc animozitatea, o ranchiună sau o atitudine ostilă. Casa lucrurilor ascunse (gânduri, acțiuni, intenții, fapte mai vechi sau mai noi) continuă să fie activă și în defavoarea lor.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Noiembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 17.11.2018 Luna în Leu de la 1:56. Azi spatele este sensibil: faceţi puţină gimnastică, stretching şi evitaţi să ridicaţi greutăţi. Sucul de fructe ne face bine. Sfat culinar: spaghete cu ton.

17 ianuarie - Radu Theodoru, Benjamin Franklin, Mack Sennett, Al Capone, Betty White, Eartha Kitt, Vidal Sassoon, James Earl Jones, Shari Lewis, Maury Povich, Muhammad Ali, Susanna Hoffs, Jim Carrey, Kid Rock, Yvonne Zima, Don Pedro Calderon, Jacques Francois Blondel, Anne Bronte, Anton Naum, August Weismann, Anton Pavlovici Cehov.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI