Horoscop Urania, Horoscop URANIA 21-27 Iulie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 27-02 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - December - 2014

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 27-02 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 27-02 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015. Gemeni 27-02 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015

Săptămână solicitantă, inegală ca provocări, ca direcţii de viaţă sau ca intensitate resimţită ori trăită. O primă provocare priveşte abordarea chestiunilor ce ţin de mai ales de funcţie şi mai puţin sau deloc de meseria de bază. Intenţiile personale sunt utopice sau nerealiste, de aceea şi sunt percepute de cei din jur în mod eronat.
Mai indicat este să nu se vorbească; între 1-3 ianuarie 2015, pentru că ostilitatea mediului sau răstălmăcirile se vor manifesta în permanenţă. Situaţii neplăcute sau, în cheie minoră, doar stânjenitoare

se vor instala acum şi vor dura până în la sfârşitul lunii ianuarie 2015.
Perioadă solicitantă pentru administrarea sau legalizarea unor gesturi bine intenţionate care privesc transferul de bunuri ori primirea unor subvenţii şi recompense. Banii mai ales vin dar mai târziu, cu multe întârzieri şi amânări şi, în general, sub nivelul estimărilor, sau al necesarului dacă aceste fonduri aveau o destinaţie precisă şi imediată.
Nu este exclusă o finanţare în tranşe, ceea ce poate complica o situaţie urgentă, pe moment. Pe 2 şi 3 ianuarie nativii pot trece prin tot felul de stări şi emoţii ori reacţii subiective provocate de o serie de parteneri de negocieri, de afaceri sau de viaţă.
Se conturează două direcţii: una provenind de la nemulţumiri, alta de la dorinţa de a instaura ordinea firească a lucrurilor în toate tipurile de convieţuire sau conlucrare, ceea se va dovedi a nu fi un lucru chiar atât de simplu.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI