Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 28-03 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - March - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 28-03 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 28-03 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-03 Aprilie 2015. Gemeni 28-03 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 28-03 Aprilie 2015

Din ansamblul celor șapte zile pe care le analizăm, perioada 1- 2 aprilie pare a fi mai antipatică pentru acești nativi care se vor confrunta cu chestiuni enervante, plictisitoare sau stupide legate de casă, domiciliu, cu probleme mărunte gospodărești, organizatorice. Într-o altă direcție astrală, ei se pot confrunta cu nemulțumiri adresate fățiș sau pe ocolite, mai ales dacă dinamica activității lor profesionale are și o dimensiune publică.
Se pot pune bazele, după 31 martie, a unor ostilităţi, rezistenţe sau duşmănii ascunse care poate justifica, la un moment dat, un gest vizibil. Se pot instala numeroase discuţii – mai mult sau mai puţin inspirate –

provocate de cunoştinţele ocazionale sau cele dintr-un anturaj bazat pe interese comune. Se aud şi se rostesc tot felul de informaţii cu doză mare de exagerare sau de subiectivism.
Este şi multă pierdere de vreme în această forfotă cu aer de viaţă socială activă. Poate că o selectare mai atentă a oamenilor şi a conversaţiilor ar fi utilă. De altfel, multe dintre promisiunile, premizele sau propunerile enunţate în acest context sunt fie provocări, fie intenţii care se vor lovi de rigoarea saturniană, transformându-le în ipostaze imposibile.
Sigura zi când, într-adevăr, Gemenii pot intra în posesia unui sfat util, venit de la un specialist sau când li se poate oferi o soluţie corectă, onestă într-un demers personal, este 3 aprilie. În această zi toate tipurile comunicare verbală sunt avantajate, ei înşişi fiind în formă. În planul sănătăţii ar trebui acordată atenţie sistemului endocrin, mai ales de către femeie, sau mai ales de către cei care se ştiu cu antecedente ce ţin de regimul hormonal.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI