Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Gemeni 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, Luna va tranzita zodia Gemenilor oferindu-le un frumos potential astral nativilor care se vor simti in largul lor, ignorand, cu seninatate, responsabilitatile plictisitoare pentru a se dedica ipostazelor de viata in care se simt bine.
Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), in ciuda aerului oarecum „volatil” si detasat de contingent, Gemenii vor deveni atenti ba chiar zgarciti cu banii poate si pentru ca vor fi nevoiti sa-si revizuiasca sistemul de cheltuieli, mai ales cele curente, reducandu-le la strictul necesar pe fondul unor evenimente care se deruleaza sau despre care circula zvonul ca s-ar putea petrece la locul lor de munca

(de ex. plati intarziate sau fractionate ale unor drepturi salariale).
Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), perioada frumoasa, splendida pentru unii, in privinta trecerii unor examene cu brio, calificarii intr-o competitie sau selectie, precum si in contextul tuturor formelor de manifestare in care trebuie sa faca dovada calitatilor personale, profesionale sau vocationale pe fondul si al efectelor Lunii Noi, din 2 august. Gemenii vor trai cu senzatia ca sunt puternici, in stare sa depaseasca orice obstacol datorita marii incarcaturi pe care le-o va aduce Soarele.
Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, unii ar putea sa fie „confiscati” de familie, de treburile casnice, de activitatile domestice ori de activitatile menite sa puna ordine in casa, in gospodarie sau in sectoarele de activitate legate de pamant (administrarea si ingrijirea unor terenuri cultivate – livezi, gradini cu zarzavat, culturi cerealiere, irigatii etc.), a utilajelor folosite in agricultura, recoltare, prelucrare sau a activitatilor mestesugaresti. Nota generala este de eficienta, de progres, poate de o sansa sau de un context favorabil, in functie de logica lucrurilor.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI