Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 4-10 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - April - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 4-10 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 4-10 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015. Gemeni 4-10 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015

Pe 8, 9 și 10 aprilie sunt posibile repoziționări ale unor nativi față de o serie de parteneri de dialog, de proiect, de afaceri sau de viață.
Gemenii doresc să introducă o anume ordine, normalitate sau moralitate într-un noian dezordonat de stări de spirit, de evenimente, de intenții sau decizii de urmat. Unele privesc un posibil proces sau un demers cu implicații juridice. Alteori, poate fi vorba de o chestiune de familie provenind dinspre casa a IV-a (părinți), alteori privind un detaliu din carieră. Deși Luna Plină și eclipsa se exercită pe direcția caselor V – XI (prieteni, sentimente, dragoste, copii etc.), vârful de scurgere al acestui careu în T este preluat de Pluton,

poziționat în casa banilor, bunurilor și avantajelor provenind din relațiile cu alții. Fie relațiile sunt viciate, fie un pericol neidentificat (sau minimalizat) îi pândește, cert este că, în preajma datei de 4 aprilie, cu o marjă de toleranță de câteva zile, nativii se pot apropia de esență, de miezul adevărului. Secvența funcționează ca o revelație și pleacă de la un detaliu (altădată considerat nesemnificativ), de la un gest, de la o grimasă, de la un cuvânt, de la un ton, dar toate motivate de o convingere interioară sau de un plan ce mocnește în unele persoane. Pe aceeași linie a evenimentelor, nativii ar trebui să fie mai atenți și la cei din preajmă, așa-zișii prieteni, care pot face un joc dublu sau un joc vinovat al trădării, al neseriozității sau al răzbunării. Uneori, relațiile de amiciție pot fi străbătute de un fior conflictual. Jupiter începe să le fie un aliat din 8 aprilie în demersurile ce țin de oralitate, exprimare verbală, confruntare publică.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI