Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 7-13 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - March - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 7-13 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 7-13 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Martie 2015. Gemeni 7-13 Martie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 7-13 Martie 2015

Plină de lustru sau de strălucire ar trebui să fie, pentru unii Gemeni, perioada care urmează, cu atât mai mult cu cât, din 13 martie, îl vor avea aliat pe Mercur, în casa înălțării lor în rang. Pot fi simpatizați, adulați, lăudați, aplaudați, premiați în funcție de meserie sau de prestația lor publică.
Uneori, viața lor conține detalii nebănuite pe care cei din afară le ignoră drept care nu știu cu ce efort se mențin în top, cu ce sacrificii se confruntă aceștia sau cu ce cazuistică personală trebuie să se lupte pentru a se menține în formă. O sursă ar fi necazurile care vin din partea unora dintre rude, mai ales a celor în

vârstă. Nu este indicat să provoace conflicte care nu se pot soluționa decât în justiție. Până în noiembrie nu vor face nici un pas pe calea rezolvării lor. Ori renunță pentru moment, ori schimbă strategia. Mulți, mulți binevoitori pot sări în ajutorul câte unui nativ. Nu toți sunt prieteni sau cunoscuți mai vechi. Mai degrabă aș intui un „bine” făcut de persoane care reprezintă instituții sau ipostaze publice și care le pot netezi, măcar într-o direcție, existența de fiecare zi. Indicat ar fi ca, în această perioadă, să se consulte cu o serie de specialiști în domeniul cauzelor lor nerezolvate, să mediteze asupra limitelor sau termenelor rezolvării acestora și să nu se grăbească să respingă un avertisment. Oricum, până vor fi iar în formă de a se apăra sau justifica vor mai trece niște săptămâni bune. De aceea, nu au de ce să se grăbească, nici să riște gratuit, nici să complice situația.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI