Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 10-16 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - January - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 10-16 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 10-16 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Ianuarie 2015. Leu 10-16 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 10-16 Ianuarie 2015

Începând cu 12 ianuarie, Marte va intra în casa a VII-a a banilor si a relațiilor cu alte persoane sau instituții, în legătură cu o chestiune financiară. Aspectul indică greșeală, confuzie și risipă.
La sfârșitul săptămânii începe să se ridice cota de alarmă cu privire la posibilitatea de a mai face plăți și cheltuieli (până mai ieri obișnuite sau sustenabile) situația evoluând pe această direcție, crescendo, în următoarele săptămâni. O soluție, indicată de Saturn ar fi, ceea ce se cheamă, „aplicarea rigorilor legii”,

firește, individualizate, de la caz la caz. Atenție și la unele situații vulnerabile în care s-ar putea afla copiii unor Lei, obligându-i pe părinți să intervină pentru a ține situația sub control. În această ultimă ipostază, nuanța este de constrângere, de gest imperios necesar, oricât de costisitor. Altă direcție vulnerabilă, moderată în prezent, dar care evoluează spre statutul de „foc bengal” este cea care îi leagă personal pe nativi de partenerii lor de viață, de asociați sau de toate tipurile de contracte și afaceri începute cu aceștia ori derulate într-un mod aparte. Deocamdată, aici, nu se poate face ordine; în schimb, se poate intra în posesia unor informații care explică sau dezleagă o secvență esențială din acest amalgam de situații complicate, dacă nu cumva haotice. Un conflict deschis, verbal, așa… ca de la om la om, este posibil oricând, pe 14 seara, pe 15 și 16 ianuarie dimineața și, prin reverberații, săptămâna viitoare. Asupra lor, unii pot emite opinii abuzive, nefondate sau îi pot târî în conflicte cu sursă dar și cu evoluție ciudată.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 16.07.2018 Luna în Săgetător. Azi ar trebui să fie ziua mer¬sului pe jos sau cel mult cu bicicleta. Lăsaţi ma¬şina acasă şi veţi proteja astfel aerul oraşului. Sfat culinar: vinete umplute cu carne tocată.

16 iulie - Dimitrie Anghel, Mary Baker Eddy, Roald Amundsen, Barbara Stanwyck, Ginger Rogers, Bess Myerson, Michael Flatley, Barry Sanders, Corey Feldman, Roald Egelbrekt Gravind Amundsen, Dumitru Dan, Mickey Rourke.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI