Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 11-17 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 9 - April - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 11-17 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 11-17 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Aprilie 2015. Leu 11-17 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 11-17 Aprilie 2015

Pe 15 aprilie Mercur va intra în tranzit prin zodia Taurului, ceea ce va pune un accent important pe cariera acestor nativi.
E vremea bătăliilor de imagine, e momentul unor lupte pentru a cuceri puterea, e vremea să se urce în rang sau să se obţină numirea într-o funcţie. Onoarea, faima, notorietatea, valoarea personală sunt puse în discuţie şi analizate. Uneori, cei luaţi în vizorul unor astfel de analize şi comentarii nu urmează neapărat să capete o funcţie ci se poate lua în discuţia oportunitatea de a-şi păstra prerogativele şi atribuţiile în vigoare. Este un moment al unei bătălii personale ce trebuie câştigată, pentru că unii nativi se pot trezi în mijlocul unei analize de „caz”, de „dosar”. Trebui să se apere, să explice, să demonteze acuzaţii etc. Atragem atenţia însă că este vorba de discuţii, poate mai tensionate decât în alte dăţi, dar nu de procese sau nu

neapărat acesta este contextul în care se fac aceste demersuri. Le pot veni, din când în când, în ajutor, persoane influente sau abile care ştiu cum să pună problema şi să întoarcă situaţia în favoarea Leilor. Nu trebuie să se bazeze însă doar pe asta. E posibil ca demersul unora, fie el şi bine intenţionat,s ă fie unul firav. Ziua ce mai şubredă pe această direcţie, 15 aprilie. Între 17 şi 18 aprilie, nativii din Leu pot fi eroii unei configuraţii astrale care îi priveşte direct. Este vorba de cuadratura între Jupiter/Marte pe axa Leu/Taur, la 12 grade. Din perspectiva construcţiei personale, acest moment astral întărit sau slăbit şi de relaţia armonică sau dizarmonică cu harta naşterii, poate crea premizele unei situaţii-limită, a unui blocaj personal, a unei etape ce trebuie rezolvată.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI