Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 14-20 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - March - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 14-20 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 14-20 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Martie 2015. Leu 14-20 Martie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 14-20 Martie 2015

Nativii din Leu nu trăiesc chiar atât de intens săptămâna viitoare pentru că ei au puterea de a nu se lăsa copleşiţi de prea-plinul tranzitelor prin semnul de Apă al Peştilor sau de al celor două evenimente localizate pe harta cerului lor astral, pe casa banilor şi a bunurilor în legătură cu alte persoane sau instituţii.
Dacă în existenţa lor de fiecare zi nu sunt probleme majore (conflicte financiare, litigii patrimoniale, pierderi de împiedicat, câştiguri de apărat, beneficii substanţiale de obţinut) atunci sunt toate şansele ca,

perioada cuprinsă între 14-20 martie şi mai ales ultima zi, să treacă obişnuit.
Dacă au însă „pe rol”, la propriu sau la figurat, de rezolvat o chestiune de bani şi bunuri, de dată recentă sau care trenează de ceva vreme, atunci este posibil ca, în preajma zilei de 20 martie, cu o marjă de toleranţă de câteva zile în minus sau în plus, să se înregistreze un fapt de viaţă semnificativ care să anticipeze rezolvarea acelei cauze sau căreia să-i grăbească finalul.
Teoretic, nu ar fi vorba de o pagubă sau de o pierdere, dar chiar şi în ipostaza cea mai probabilă a unei rezolvări favorabile Leului, suma obţinută sau condiţiile prin care se intră în posesia banilor ori a bunurilor, să fie mai mică decât cea aşteptată, ori felul în care se derulează recuperarea însăşi să prelungească timpul de intrarea în posesie.
Ar mai fi totuşi de nuanţat ceva: pe o hartă personală, care intră în mare armonie cu tranzitul zilei de 20 martie, ei pot obţine mai mult decât sperau. Dezamăgiri sau crispări la locul de muncă între 14 – 16 martie. Discuţii (multe dintre ele stranii sau hazardate) între 16 şi18 martie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI