Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 18-24 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 16 - April - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 18-24 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 18-24 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015. Leu 18-24 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015

Săptămâna viitoare le aduce Leilor de toate: o iluminare în casa a IX-a, ceea ce înseamnă că, măcar într-un domeniu de viață, vor începe să gândească altfel și o provocare, începând cu ziua de 20 aprilie, când Soarele va intra în cea mai înaltă poziție pentru ei, adică în casa a X-a.
Se vor pune noi premize legate de carieră, imagine, autoritate. Vor fi obligați să lupte, să fie motivați, să găsească strategii, să nu cedeze, să nu abandoneze.
Faza de Lună Nouă din 18 aprilie privește sectorul împlinirii profesionale, al atașamentelor față de o serie de idealuri și viziuni despre lume și viață, în care ei să se integreze, care presupun din partea lor un efort de auto-depășire, de integrare dar și un salt în vederea unor noi experiențe de viață. Uneori, acestea

presupun acceptarea cam pe nepusă masă a unor responsabilități sau a unor schimbări de stil de viață care sunt o condiție necesară pentru pașii de urmat în virtutea unei decizii sau dorințe anterioare.
Acum doar se creează niște oportunități sau se alungă niște nedumeriri care îi mențineau într-o stare de nehotărâre. Aspectul îi avantajează pe cei tineri, pe cei încă tineri (adică în preajma vârstei de 48 de ani), sau pe toți cei care vor să facă o schimbare în viața lor. Jupiter a început de puțin timp să lucreze în beneficiul lor iar această susținere trebuie exploatată.
Marele Benefic va rămâne în tranzit prin zodia lor până la începutul lunii august a.c., adică încă patru luni. Între 21-23 aprilie întâlnirile cu o serie de cunoștințe pot fi plăcute, utile, relaxante. Se pot specula mici oportunități și coincidențe, ce vor țese sau vor întări o serie de legături până mai ieri sporadice sau distante, care le pot aduce un sprijin, un ajutor sau o informație utilă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI