Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Leu 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), cel mai intens solicitata va fi axa relatiilor afective, a relatiilor sentimentale sau a integrarii nativilor in grupurile de prieteni de care sunt legati prin gusturi sau placeri comune. Se vor dezvolta o serie de contradictii si interese divergente care nu vor strica relatiile in sine, dar le vor supune unor fluctuatii de solidaritate, de implicare si chiar de simpatie. Leii, mai orgoliosi, se vor simti dati la o parte.

Cel mai mult va suferi, in aceste zile, comunicarea care le va permite derapaje de exprimare sau alterari ale starii de spirit. Gesturi si atitudinile Leilor fata de o serie de cunoscuti sau chiar apropiati lor sufleteste ( copii, iubit/iubita) vor fi catalogate de catre acestia drept „mofturi”, crize de vanitate, desi, pe fond, nativii vor avea dreptate.
Aceasta atitudine inegala, inconsecventa si oarecum paradoxala e va accentua pe 20 iunie, pe fondul, surescitant pentru ei, a fazei de Luna Plina. In unele cazuri, aceste relatii pot fi tulburate si de interesele banesti care conditioneaza respectivele relatii interumane.
Perioada ii mai poate impinge pe nativi, din dorinta de compensare sau de afirmare intr-un stil bombastic, la implicarea in jocuri si pariuri cu mize exagerate, in activitati sportive practicate imprudent. Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, unii vor fi obligati sa „se intoarca la matca”, adica la munca, rabdare, asiduitate, atentie si concentrare, la locul de munca.
Sanatatea, la randul ei, va fi influentata de tranzitele momentului care aduce doua planete in zodia Racului (casa a a XII-a a cerului astral al acestor nativi): Venus, din 18 iunie si Soare, din 21 iunie. De aceea, pentru unele persoane, mai ales daca au depasit varsta maturitatii, se pot activa suferinte organice mai vechi, cu o manifestare vizibila predominant gastrica, metabolica, dermica si, secundar, pancreatica sau de factura alergica.
Intre 23 si 24 iunie, unii Lei pot avea motive de enervare provocate de o avarie in gospodarie, de o pierdere, un furt sau de consecintele unor evenimente meteorologice.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI