Horoscop Urania 17-23 Noiembrie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Noiembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 2-8 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 30 - April - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 2-8 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 2-8 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Mai 2015. Leu 2-8 Mai 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 2-8 Mai 2015

Dincolo de chestiunile urgente, de problemele importante din punct de vedere profesional sunt destule momente agreabile care se pot produce în existența de fiecare zi a nativilor din Leu.
Pe 2 mai, ei se pot dovedi abili și plini de diplomație când va fi vorba de întrebări puse și răspunsuri date, în discuțiile cotidiene cu vecinii sau apropiații; între rude, mai ales între frați, se poate instala chiar o oarecare armonie, pace sau împăcare. Între 3 și 5 mai dimineața situația e mai radicală, mai ales că în acest răstimp se produce faza de Lună Plină care privește casele a IV-a și a X-a. Numeroase treburi de familie, de avere, de gospodărire a unui bun (imobiliar, funciar, utilaje etc.) ridică multe aspecte ce trebuie analizate și rezolvate. Dacă pot face asta fără stres și fără să se vaite, la urmă, perioada, nu li se va părea chiar atât de grea. Mai dificil se poate dovedi acest răstimp în privința chestiunilor oficiale sau în contextul

exercitării prerogativelor funcției. Autoritatea acestor nativi poate fi contestată sau subminată. Doresc să facă dreptate dar nu sunt lăsați iar piedicile care li se pun în acest demers nu sunt de loc simple. Indicat ar fi să se amâne orice gest justițiar pentru o perioadă mai favorabilă sau măcar să nu se comită excese de zel sau să se angajeze în acțiuni care să-i oblige la un consum mare de energie și la valuri de enervare.
Între 5 mai după-amiaza și 7 mai nativii din Leu vor avea chef să petreacă, să facă lucruri excentrice; în principal, au o mare sete de aventură. De aceea, o poveste de dragoste poate fi atât o provocare cât și un motiv de satisfacție. Pe 8 și 9 mai grija față de sănătate alimentație sau medicație va fi mai pronunțată.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Noiembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 17.11.2018 Luna în Leu de la 1:56. Azi spatele este sensibil: faceţi puţină gimnastică, stretching şi evitaţi să ridicaţi greutăţi. Sucul de fructe ne face bine. Sfat culinar: spaghete cu ton.

17 ianuarie - Radu Theodoru, Benjamin Franklin, Mack Sennett, Al Capone, Betty White, Eartha Kitt, Vidal Sassoon, James Earl Jones, Shari Lewis, Maury Povich, Muhammad Ali, Susanna Hoffs, Jim Carrey, Kid Rock, Yvonne Zima, Don Pedro Calderon, Jacques Francois Blondel, Anne Bronte, Anton Naum, August Weismann, Anton Pavlovici Cehov.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI