Horoscop Urania, Horoscop URANIA 21-27 Iulie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 20-26 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 18 - December - 2014

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 20-26 Decembrie 2014

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 20-26 Decembrie 2014. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Decembrie 2014. Leu 20-26 Decembrie 2014

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 20-26 Decembrie 2014

Faceți cum știți mai bine, dar abțineți-vă de la lucruri care atrag revolta, mânia, supărarea sau contestarea dvs. în zilele de 24/26 decembrie.
Provocarea astrală e mare, dar fiți la înălțime și nu dați curs stărilor de moment (agitație, enervare sau chiar motive obiective de nemulțumire personală). Rostiți-le peste câteva zile, dacă veți constata că merită au acele argumentele mai sunt justificate. Perioadă forate încărcată la locul de muncă. Sarcini de serviciu

multe, acumulate (poate și pe fondul unor întârzieri), regrupați-vă forțele și înarmați-vă cu răbdare și oarece umor pentru a fi eficienți, atenți la detalii. Cu atât mai mult cu cât toate provocările astrale ale perioadei 20-26 sunt urmărite de o serie de disfuncții organice care își au originea în hipofuncții, blocaje, reacții insuficiente ale organismului la tratamentul curent, la regim, dietă, terapie, proceduri. În planul conștiinței apar o serie de stării psihice acute provocate de o opțiune greșită, o criză de identitate, care pot șubrezi rezistența la stres, la oboseală, la suprasolicitare, la presiune socială.
Saturn va intra în casa sentimentelor, a relațiilor cu copiii, a plăcerilor vieții și a speculațiilor. El poate induce stări alternative: de blocaj, dublat de furia neputinței, și de elan irezistibil și necontrolat. Poate da însă și aspirații înalte sau dorință de afirmare a măiestriei și a maturității artistice.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI