Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 21-27 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - March - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 21-27 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 21-27 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Martie 2015. Leu 21-27 Martie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Leul, semn de Foc, jubilează acum, când atâtea planete tranzitează (fie și în mișcare aparent retrogradă) toate cele trei zodii de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).
Ia tot ce i se cuvine sau tot ceea ce are ființa lui astrală din relațiile bune sau foarte bune (trigoane regale) dintre acestea. Dorința Leului de a se învigora este susținută de forța unor planete care îi dau argumente să lupte, îl îndreaptă spre cauze nobile, superioare ori îi dau instrumentele adecvate pentru a-și pune în

aplicare o serie de proiecte personale. Zilele de 21 și 22 pot lăsa urme semnificative într-o biografie profesională sau într-o construcție personală a celor care doresc să progreseze, să învețe, să se dezvolte nu doar ca atleți pe stadion (nu e nici o ironie, este chiar o ipostază astrală reală) ci și ca atleți ai spiritului și ai cugetului. Nu e de-a mirare de aceea, pentru astrolog (poate e pentru anturaj), felul în care mai ales cei tineri, fac salturi uriașe de la o condiție la alta, de la o opțiune profesională la dedicarea trup și suflet, altei direcții. Negări dramatice, refuzuri spectaculoase, opțiuni amețitoare, transformări radicale.
Să nu uităm că pe acest sector intervine și forța determinantă a celor două Noduri Lunare de destin. Sunt posibile și situațiile în care o serie de schimbări majore de viață, intervin pe fondul unor presiuni sau al unor evenimente exterioare al căror rost ei nu-l găsesc și în a căror implicare personală ei nu văd nici o logică. Între 23 și 24 martie nu sunt excluse mici succese personale, mici victorii într-un plan cu rezonanță publică, direct sau indirect legate de profesie și/sau meserie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI