Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 23-29 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 23-29 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 23-29 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Mai 2015. Leu 23-29 Mai 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 23-29 Mai 2015

Între 23 și 25 mai dimineața Leii pot trăi câteva zile frumoase pline de succes. Ei vor fi în formă atât fizică cât și psihică, pot depune efort în orice domeniu, își pot vedea rezultatele repede, pot fi apreciați.
Din după-amiaza zilei de 25 mai până pe 27 mai ei se vor dedica unor chestiuni materiale financiare ori administrative dar care implică o serie de cheltuieli. Unele situații dezavantajante pot fi legate de locul unde sunt salarizați. Perioada 28-29 mai este un bun prilej de a stabili sau restabili o serie de relații cu persoane apropiate sau de curând intrate în cercul lor de interes. Sunt posibile o serie de evenimente rod al unor inițiativelor venite dinspre o serie de persoane care îi apreciază și care îi propun pentru premii, distincții

sau care îi laudă și-i recomandă pentru funcții și ipostaze publice.
Pe fondul unor dialoguri cu o serie de persoane avizate, acești nativi își pot revizui o părere, își pot recontura un interes, își pot schimba un plan sau un fel de a aborda o chestiune personală. Pentru nativii aflați între de ani 41-42 de ani sunt posibile schimbări de statut legate de locul și rolul lor în viața publică. Fie se implică într-o serie de activități legate de organisme care abordează secvențe de viață într-un chip nou, modern, fie pot primi funcții și responsabilități care, deși nu aduc bani imediat, le aduc, ca principiu de viață, un avantaj major, deschizător de drumuri. Această predispoziție astrală este în evoluție iar consecințele favorabile pe care ea le permite se pot materializa și în săptămânile următoare.

După-amiaza zilei de 29 mai este mai complicată, ea fiind marcată de blocaje, surprize nu tocmai plăcute, prost înțelese ori răstălmăcite din necunoașterea exactă a realității care le-a provocat.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!
S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI