Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 24-30 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 22 - October - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 24-30 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 24-30 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Octombrie 2015. Leu 24-30 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 24-30 Octombrie 2015

Intre 24 si 25 octombrie Leii sunt inclinati sa motaie, sa doarma, sa leneveasca, sa neglijeze activitatile practice, pretextand ca se „odihnesc”.
Pentru unii insa nu este exclus sa functioneze o stare proasta organica, motivata de o afectiune digestiva, hepatica, metabolica. Din 25 octombrie, dupa ora 10 si pana in dimineata zilei de 27 octombrie astrele ii poarta intr-un registru opus. Traiesc o stare febrila, intensa, poate chiar de agitatie mentala si nervozitate: sunt nerabdatori, uneori superficiali, grabiti sa rezolva cat mai repede ceva care sta in calea tihnei lor. Daca trebuie sa comunice cu cineva, nu vor prea fi in forma, felul lor de a se manifesta fiind neprofitabil si neindicat. In cel mai bun caz ii vor contraria pe interlocutori; in fata felului lor „frust” de a raspunde, partenerii (de viata, de afaceri etc.) vor fi obligati sa le atraga atentia asupra tonului, conduitei sau manierei abordate. A nu se discuta detalii ale unor contracte sau a se negocia clauze delicate in aceasta

perioada. Intre 27 octombrie dimineata si 29 octombrie, teoretic, cam toti nativii ar trebui sa-si faca planuri pentru a rezolva o chestiune materiala. Totusi, pe 27 octombrie, cand se produce faza de Luna Plina, nu e bine sa treaca la fapte, pentru ca deciziile si actiunile vor fi viciate de egoism, subiectivism sau de dorinta de castig. Intre 29 si 30 octombrie, Leii vor dori sa epateze intr-o discutie cu caracter oficial, public sau care se desfasoara in fata unor persoane importante, inclusiv a unei comisii de examinare. Mesaje contradictorii, ambigui, din strainatate in privinta unui demers ce priveste o decizie pe termen lung. Soarele traverseaza casa beneficiilor materiale obtinute prin intermediul unor persoane sau institutii dandu-le, pentru o luna de acum in acolo, idei „alunecoase”. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI