Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 26-2 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 24 - September - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 26-2 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 26-2 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Octombrie 2015. Leu 26-2 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 26-2 Octombrie 2015

Se manifesta in continuare, intreaga saptamana, latura pozitiva, protectiva si norocoasa a planetei Venus in sectorul lor natal. O nota dominanta a perioadei analizate o da acumularea de probleme practice – mai mari sau mai mici – care, o data rezolvate, ii vor permite nativului sa puna ordine in regimul banilor, taxelor, platilor precum si al incasarilor.
Este vremea chestiunilor administrative. In continuarea acestei tendinte generale se inscrie, in plus, perioada cuprinsa intre 26 si 27 septembrie care aduce sansa unui castigat nesperat. Mai poate fi vorba despre o posibila „invoiala” cu sau fara acte, care sa le aduca un venit; pentru asta trebuie sa faca niste demersuri, sa se „oboseasca” intr-un fel care sa justifice respectivul castig. Pe 28 si 29 septembrie, in functie de varsta si loc in societate, ori de aspiratiile personale, unii vor dori sa faca mai mult in viata si,

pentru asta, sunt dispusi sa se integreze intr-o serie de forme de activitate care sa le permita o mai buna afirmare a personalitatii lor, o mai profunda valorificare a pregatirii lor profesionale sau punerea in aplicare a unor virtuti si talente ce nu au fost cultivate pana acum. In principal este vorba de un domeniu social, al vietii publice, politice etc. cu sansa de a deveni repede liderii grupului in care se integreaza. Pe o alta directie de viata, alti nativi pot avea parte de discutii incomode, de situatii care se altereaza de la o clipa la alta din senin. Atentie la deplasarile care se fac in aceasta perioada. Nu luati decizii hazardate la volan. Intre 30 septembrie si 1 octombrie vanitatea este la cote mari. Pe 2 octombrie discutiile cu prietenii au, de multe ori, dar nu obligatoriu, ca subiect, o chestiune de principiu, de legalitate, de morala, de conduita sau de protocol. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI