Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Leu 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, posibilitatea de a face, in mod neprevazut, o scurta calatorie la capatul careia Leii vor putea rezolva o chestiune de natura juridica: actele, semnaturile, aprobarile, traseul oficial al „hartiilor” vor decurge normal, repede si in favoarea lor.
Perioada agreabila, cand Leii se vor simti bine si in stare sa poarte discutii in mod relaxat. Etapa astrala fara riscuri pentru cei care vor sustine examene. Totusi, pe o alta directie de viata, in preajma zilei de 29 octombrie, se pot produce evenimente bruste legate de locul de munca si de activitatea pe care si-o asuma in mod independent (carti, lucrari stiintifice, opinii exprimate in mediul academic prin forme specifice).

Una dintre activitati o va conditiona pe cealalta, astfel incat, Leii vor fi obligati sa – si asume riscurile unei confruntari pe fata (capitol la care nu „stau bine astral”) sau sa cedeze fara lupta, reprimandu-si ideile, convingerile, sentimentele si motivatiile mai ales ca, felul rapid si autoritar in care se vor derula aceste confruntari cu miza publica nu le va da ragazul necesar sa se gandeasca prea mult.
Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), relatiile cu rudele sau cu parintii pot fi zbuciumate ori zdruncinate de evenimente care ii vizeaza pe aceia dar, pentru care, Leul va trebuie sa intervina ca sa-i ajute. Risc de pagube in casa din cauza unor avarii (cel mai adesea inundatii) sau al alterarii unui sector important din gospodarie care va trebui reparat. Atentie la infiltratii, la poluare sau la contaminarea cu substante toxice.
Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, forma buna fizica ce s-a instalat pe 18 octombrie, continua sa-i sustina. Vor fi avantajati sportivii, dansatorii, creatorii din varii domenii artistice. Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, munca, efort continua, rutina si plictis, efort de concentrare si rabdare.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI